Bitirmek içimden gelmiyor. Muhtemelen sonu hayal kırıklığı olacak diye aynı yerde bıraktım öyle bekliyor :/ Var mı tamamlanmayı bekleyen bi dizi listenizde 🙄🙄🙄🙄
Vardı ama iki gün önce bitirdim. Ama sonu kötü bitti ve ağlamıştım tabi 2 gündür hala düşünüyorum o diziyi. Muhtemelen 2 hafta veya 3 hafta sonra tekrar izlerim
Yarım bıraktığım diziler olmadı. Yarıya kadar geldiysem muhtemelen diziyi oldukça tutmuşumdur. Başlar başlamaz, birkaç bölüm izledikten sonra bıraktığım diziler oldu. Onlar da; Pretty Little Liars, Mindhunter ve Supernatural. Pretty Little Liars'ı niye bıraktım hatırlamıyorum. Mindhunter dizisini ağır geldiği için bırakmıştım. Supernatural dizisi de çok sarmadı beni. Kötü değildi ama devamını getirebileceğim kadar da iyi değildi. Bir de uzun soluklu bir diziydi. 10 üzeri sezona sahip. Hâl böyle olunca "ben bunu bitiremem" dedim ve izlemeyi bıraktım.
Mindhunter iyi güzel bir diziye benziyordu da, fazla durgun bir diziydi. İnsan aksiyon, gerilim, kısacası hareketlilik arıyor ama o dizide bulamadım bu hareketliliği 😄