Hepsi ayrı güzel.. demon slayer iyi spy x family de var ama ne tür seviyorsum bilmiyorum yani ben öyle çok izleyen biride değilim ama oysa yarım bıraktıkların çok güzeller
Sinirimi bozdun yok mu işin gücün kaç yaşına gelmişsin aklıma o mangalardaki ucube şişko pc başından kalkmayan eli şeyinden inmeyen odasını bk götüren incelleri andırttın. Sinirimi bozdun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sen daha ergenlikten cikmadinmi dayi he
olm nerdeyse kafanda sac kalmamis kel aynak olmussun kac yasina gelmissin hala anime manime diuon aq
Zevkler farklıdır saygı duy
ev beyi kel prens tuncay
Ne tarz seversiniz. ?
Sen biliyorsun
Kucuk bir hatırlatma.
Soruyu, gizli sordunuz.
O nedenle bilmiyorum tabiki.
Anime öner yani
Ne tarz izlediğinizi sormuştum ona göre önermek için ama size Gungrave önerebilirim izlemediyseniz.
Güzeldi.
Akasya durağı izle bayağı komik
The promised neverland
devler çocukları yiyordu sarmadı ya başka önersene
O attack on titan değil mi la gerçi buda benzer de ama alakasız gibide. 7Seeds öneririm
benziyor evet aot de izlemedim 2. sezondan sonra
Hepsi ayrı güzel.. demon slayer iyi spy x family de var ama ne tür seviyorsum bilmiyorum yani ben öyle çok izleyen biride değilim ama oysa yarım bıraktıkların çok güzeller
2 sini ben d yarım bıraktım genelde macera izliyorum
7seed izle
İğrenç o ya
Onları izledim 309 civarı anime seyredince seçici oluyorsun
Niye küfür ediyorsun mk
Sinirimi bozdun yok mu işin gücün kaç yaşına gelmişsin aklıma o mangalardaki ucube şişko pc başından kalkmayan eli şeyinden inmeyen odasını bk götüren incelleri andırttın. Sinirimi bozdun
Yok öyle değilim
🤢🤢🤢gene farkın yoktur bide saç dökülmesi🤢
saçlarım uzun
Red moon izle