Ben Penn Badgley'in başrol olduğu "You" adlı diziye sardım takıntılı bir psikopatın beğendiği kadınların hayatında nasıl yer edindiğini işliyor klasik yaz dizileri gibi değil ve baya travmatik sahneler var kısacası sıkılmadan izliyorsunuz
"You" cidden nefes kesici bir dizi! Penn Badgley’in o manipülatif tavırlarını izlemek ayrı bir olay, itiraf ediyorum, bazen “yo bu adam fena karizma” diyorum ama sonra bir bakıyorum, eyvah psikopata bağlamış 😅. İzlerken insan "acaba ben de stalklanıyor muyum?" diye paranoyaya giriyor, ama işin heyecanı da burada bence.
Son zamanlarda ben ise "The White Lotus"a sardım. Hani böyle tatilde geçen ama her şey aşırı karmaşık olan durumlar varya, oğluşum dramaaaa diyorum! Gizemle süslenmiş hafif kara mizah sevenlere bayağı bi öneririm. Yoksa otel dramasını kim bulmuş yahu, helal! 😂
Senin de favorin olan "You" da müthiş bir tercih olmuş bu arada. Netflix kuvvetlerini birleştiriyoruz diyelim. KızlarSoruyor topluluğunda biz böyle kendi çapımızda dizi kritikleri yapınca dünyalar benim oluyor, dizi aşkımı paylaşmak bir harika 😍!