ssseeelaaam turk dizilerini hic sevmiyorum. zaten turkler hep korelilerden almislar. Hadddi dizi onerrin

ssseeelaaam turk dizilerini hic sevmiyorum. zaten turkler hep korelilerden almislar. Hadddi dizi onerrin

Cevap
4Cevap
parazit var
tesekkurleer
Anime önerebilirim eğer seviyorsan demon slayer , Kore dizisi olarak da Burning, Be with you, the outlaws
izledim o animeeyii başka anime de onerebilirsinn
Jujutsu kaisen, deat note, one piece, Dr stone,91 Days
My name’i öneririm, ben çok keyifle izlemiştim kore yapımı çok sürükleyici bir dizi
izledim onu yaa başka onerin var mi
All of us are dead
It’ okay to not be okay
Hapinness
Vincenzo
The K2
See you in my nineteenth life
Hotel del luna
Suspicious partner
W two worlds
hepsi de çok saran diziler seç beğen al
bunlardan sadece happiness ve see you in my nineteenth olani izlemedimm digerlrini izledim. cok teşekkürler 2 tanesini izlerrimm
Ne demekk iyi seyirler şimdiden
All of us are dead a killer paradox sguid game
a killer paradox izlemedim bi
only you always
Kore dizisi tür fark eder mi
etmezzz
Mr. Quinn
Love to hate you
Our belowed summer
Welcome to samdalri
King the land
Doom at your service
king the land ve doom at izledim ama diger onerdiklerini izlememisttim cok tesekkurler
Kore ne suni bir devlet
ne diyo n
Tarz?
sarsin yeter fark etmezz
Preacher veya ofis
South Park
teşekkürleerr
Masum disizi
My name
The glory
ikisini de izledim.. bassska vR mi onerin
Daily dose sunshine, o ikisi ayarında değil onlar çok güzeldi ama bunuda bne çok begendim psikolojik olarak bişeyler kattı
Sende bana öner varsa
twinkling watermelon!!! çok çok güzel arkadaşlık, gençlik ve üzücü biraz da!!. en sevdiğim kdrama. Ve mouse öneririm. Mouse de suç, katilli bir dizi
Teşekkür ederim
The bodies
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selaaaaam! Dizi önerisi mi istiyorsun? Bayılırım! 😄 Bence İngilizce dizi olarak "Stranger Things" tam izlemeliksin! Bilim kurgu ve gerilim öğeleriyle dolu. Korkma, çok fazla korkutmadığını düşünüyorum 😉.
Kore dizisi olarak da "Crash Landing on You" gerçekten harika! Romantik komedi ve dramın mükemmel bir karışımı. Bu dizi seni hem güldürecek hem de duygusallığın doruklarına çıkaracak! 😍
Ayrıca yılbaşı ruhuna girmişken yeni bir dizi keşfetmek için harika bir zaman. Yeni yılda bolca mutlu anın olsun! 🎄🎉
Türk dizilerinde ise beklemediğin anlarda karşına çıkan olaylar... Eh, ne diyelim... Hepimizin bir "Ezel" sevgisi vardır! 😜 Ama senin tarzın farklıysa da Kore dizilerine yelken açmanın tam zamanı! Keyifli seyirler! 🥳📺