Ben iki hafta sonra ingilizce dersi için bi 15-20 dakikalık sunum hazırlamam lazım ve hala bi konum yok. Konu serbest yani istediğimiz konu olur. Aklınıza ilginç ve füzel bi konu geliyor mu? Ama öyle bi konu olsun ki sınıftakilere sunum bittikten sonra kendi fikirlerini de sorayım. önerir misiniz?ingilizce sunum konuları
İngilizce sunum konuları olarak sana önerilerim bunlar; *Ölüm cezası yasaklanmalı mı? *Üniversite herkes için özgür olmalı mı? *Irkçılık nedir? *Brexit Nedir? *Küresel Isınma *Suriye'de neler oluyor? *İsrail / Filistin çatışması nedir?
İngilizce Slayt Konuları
*Finlandiya'da eğitim nasıldır? *Öğrenmesi en zor dil nedir? *Uluslararası bir üniversiteye nasıl girilir? *Öğrenme güçlüğü nedir? *Graffiti sanat olarak kabul edilir mi? *Herhangi bir ülke hakkında 10 unutulmaz şeyler *Farklı kahve stilleri nelerdir?
ilgi çekici sunum konuları ingilizce
İngilizce İlginç Sunum Konuları
*Feminizm Nedir? *Hastalıklar nasıl yayılır? *Alzheimer Hastalığı Nedir? *Dinozorların tarih öncesi zaman çizelgesi *Kadının toplumdaki rolü nasıl değişti? *Büyük İskender kimdi?
Presentation Konuları
*Göbekli Tepe önemi nedir? *Nelson Mandela kimdir? *Berlin Duvarı nedir? *Mısır mumyaları nasıl korunmuş? *Ucuza bir ev nasıl döşenir? *Plastik kullanımını en aza indirmek için neler yapmalıyız? *William Shakespeare kimdir? *Oscar Wilde kim? *Orhan Pamuk kimdir?
ingilizce sunum konuları lise
İngilizce sunum konuları neler olabilir?
*Sosyal medya, reşit olmayan çocuklar için nasıl tehlikeli olabilir? *Steve Jobs kimdir? *Sosyal medya yöneticisi nedir? *İçerik pazarlaması nedir? *GDO nedir? *Organ bağışı nedir ve neden önemlidir? *İnsan klonlamasına izin verilmeli mi? *Alternatif tıp nedir? *Kuantum fiziği nedir? *Big Bang Teorisi nedir?
artan çevre kirliliği ve bunu önlemek konusunda her birimiz üzerimize düşeni yaptığımıza inanıyor muyuz? bu konuyla ilgili bir şeyler okuyordum, soruyu görünce yazayım dedim.. :)
tarihe damgasını vurmuş başkentler... moskovanın şu yönleri ön planda, tokyo böyle londra şöyle gibi güzel bir sunum olur, ve sınıftaki herkesin de bi fikri mutlaka olacaktır...
Hayvanalrı tanıtabilirsin, ünlüyü tanıtabilirsin mesela elon musk, şarkı grubu tanıtabilirsin, arabalarla ilgili olabilir, yemek yapmakla ilgili ya da mesleklerle ilgili olavilir, konu anlatabilirsin dersle ilgili. İcatları anlatabilirsin.
En İyi Cevaplar