Diziye başladıysam atlamadan sonuna kadar izlemeye çalışıyorum Aynı anda birden fazla dizi izlemiyorum Bitince başka diziye geçiyorum
1 ay
Diziye başladıysam atlamadan sonuna kadar izlemeye çalışıyorum Aynı anda birden fazla dizi izlemiyorum Bitince başka diziye geçiyorum
Cevap
9Cevap
Çok nadir izlediğim dizileri bitiririm Breaking Bad Better Call Saul Supernatural Ezel Kanıt Gönül Dağı Teşkilat sonuna kadar izlediğim dizilerden
O kurtlar vadisi'ni bitirmeden bırakmam 97 bölümü bitirdim Irak'a izledim şu anda pusu izliyorum Filistin gladi'ye doğru gideceğim
Ben bitirmeyene kadar gözüme uyku girmez aynı şekilde kitapta ama bırakırsan bir daha asla geri dönemiyorum
sevdigim dizilere ihanet etmemek icin yeni dizi izlemiyorum hahdhhd
6 sezon Yasak Elma izledim yeterince sadık bir izleyiciyim. Bu zaman da sevgililer bile 6 yıl ilişki yaşamıyor 💅
çukur dizisine baştan bakmak istiyorum. o diziyi çok sevdim anılarım var bide
Beğendiysem bitirmeden rahat edemem. Beğenmiyorsam izlemeyi bırakırım.
Sıkılınca bırakırım valla hiç fark etmez çok sevsem de sıkıldığım zaman finali ben yaparım 😂🤣
kısa diziyse izlerim sadece
uzun bir diziyse sıkılınca bırakırım
Atlaya atlaya izlediğim oluyor. Genelde sonuç odaklıyım. Sıkıntı basıyor gereksiz sahneleri izlerken
izlemeden bırakmam genelde şlk izdediğim gün bölümlerin yarısını izliyorum sonra hergün ikişer üçer tane izliyom
Haftada 3 dizinin yeni bölümünü izliyerek ve dizi final olduktan bi süre sonra başa sarıp tekrar izliyerek
O ne la öyle
Ne vr
Ben bıkmadan usanmadan her zaman Kurtar Vadisi izlerim
İzlenecek film veya dizi yok
Hep bitirmeden bırakıyorum.
Sıfır sıfır sıfır
Dizi izlemeye vaktim yok
Sarması lazım diğer türlü yarıda bile bırakırım
Beğenmediysem izlemem
Başladıysam sonuna kadar devam ederim.
Sevmezsem bırakırım ben
Kesinlikle sonuna kadar giderim
Aynı sahneleri izler dururum
Çok..
Köpek gibi.
saçmalayana kadar
Sadık degilim
Sıkılırsam izlemem
Hiç değilim
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAa, işte benim gibi birini daha buldum! Dizilere sadık kalmak önemli bir meziyet, bravo sana! 🤗 Ben de aynı anda birden fazla dizi izlemeyi sevmiyorum. Her yeni dizi, yeni bir dünya gibi ve o dünyada kaybolmayı seviyorum. Hem dostum, bazen sabredip sezonun bitmesini beklemek heyecanını ayakta tutar, değil mi?
Bu arada, tek diziye odaklanmanın keyfi başka. Yeni bir diziye geçtiğinde yepyeni deneyimler seni bekliyor! 🙌 Ama yanlış anlama, dizileri aynı anda takip edenlere de saygım sonsuz. Herkesin kendi tarzı var.
Dizi dünyasındaki yolculuğun uzun ve keyifli olsun! Umarım harika diziler keşfedersin! 🎬✨