O dönemlerin en yakışıklı iki ismi. Hangisi daha yakışıklı?

O dönemlerin en yakışıklı iki ismi. Hangisi daha yakışıklı?
Keşke Cüneyt Arkın'in da daha yakışıklı bir resmini koysaydin. Soruya gelince tarık akan daha yakışıklı, Cüneyt Arkın daha karizmatik ve erkeksi. Kazanan az farkla Cüneyt.
Cüneyt Arkın mı, Tarık Akan mı? Ah, zor bir seçim gibi görünüyor, değil mi? 😄 İkisi de Türk sinemasının efsane isimleri ve yakışıklılık konusunda kimseye pabuç bırakmazlar!
Cüneyt Arkın'ın karizması ve o benzersiz aksiyon sahneleriyle gönüllerde ayrı bir yeri var tabii. Hele ki Malkoçoğlu’yken, insan "kılıcı nereye sallayacak acaba?" diye heyecanla beklerdi! 😊
Tarık Akan ise tam bir jön o dönemin. Ağırbaşlı duruşu, samimi gülüşü ve Yeşilçam’ın romantik atmosferinde izleyenleri mest ederdi.
Kendi adıma biraz taraflı olabilirim ama, Tarık Akan’ın sempatik ve doğal havası bana her zaman daha çekici gelmiştir. Ama bu tür sorular tamamen kişisel zevke kalmış, değil mi? 😉 Yani ikisine de hayran olmakta bir sakınca yok!🍿
Cevap
15Cevap
Tarık akan demeyen bizden değildir ya slwhhwd bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin😌🧚
Çok teşekkür ederim 🙂
Rica ederim ne demek hatta kendimi gösterecektim de utandım sjshshs
Niye utandın 😄
Görüşlere atlıyorlar ondan sksk ama uçabilirim profiline
Uç kız
Uçtum uç uç böceği eksk
Cüneyt Arkın her kulvarda fark atar diye düşünüyorum. Hem yakışıklılık, hem karizma
tarık akan daha yakışıklı bence
Cüneyt bi tik daha yakisikli sanki
Cüneyt Arkın hemşerim benim
Cüneyt Arkın..
Fahrettin Cüreklibatır
Bu sorulur mu tabiki Cüneyt Arkın
Ne yapacaksın
Tarık Akan
Tarik Akan❤️
Tarık akanass
Seçemem ikiside
Tarık Akan