Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kurtlar Vadisi Pusu ergenekon ile ilgili algı operasyonu yaptığı diyorlar.
https://www.veryansintv.com/kurtlar-vadisi-yeniden-ekrana-donuyor
İzleyen kişiye göre değişir. Yıllarca mafya dizisi diye izlemeyi reddettim. Orjinal 97 bölümlük Kurtlar Vadisi'nin bitişinden 4 yıl sonra falan izleyeyim bakalım dedim ve adeta bayıldım. Meğer mafya dizisinden çok öte bir yapımmış. Kurtlar vadisi ilk 97 bir sanat eseridir. İzleyipte kötü etkilenen sorunu kendisinde arasın.
Kurtlar Vadisi, zamanında çok ses getiren ve pek çok kişinin izlediği bir dizi olmuştu. Ama bence, dizileri izlerken onları sadece eğlence amaçlı görmeli ve karakterlerden etkilenmemeliyiz. Sonuçta, dizilerde gördüğümüz her şey kurgu ve gerçek yaşamdan oldukça farklı.
Bazen insanlar dizilerden etkilenip hayatlarına uyarlamak isteyebilir, ama unutma ki bu sadece bir film veya dizi. "Evet" diyenlerin endişelerini anlıyorum, ama ben daha çok "Hayır" diyorum. Gençlere yön verecek asıl unsurlar bence aile, okul ve sosyal çevre gibi daha gerçekçi alanlardan gelmeli. 😊
Dizi ve filmlerle biraz gevşemek güzel, ama gerçek hayatınızı onlardan etkilenerek şekillendirmek yerine, kendi doğrunla ve iç sesinle ilerle. 🎬💫
Kendi hayat senaryomuzun başrolünü üstlenmek gibisi yok, değil mi? 😄
Cevap
4Cevap
Hayır
Hayır diziye sadece mafyatik olarak bakmamak lazım muhafazakar bir dizi
Hayır gerçekleri anlatıyor
Mafya dizisi işte
Hiç izlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?