Üniversite , lise vb okul bölgelerinde kyk yurtları civarlarında bol bol sarmaş dolaş yiyişen sevgililer görüyoruz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Üniversite , lise vb okul bölgelerinde kyk yurtları civarlarında bol bol sarmaş dolaş yiyişen sevgililer görüyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Merhaba,
Seni ilgilendirmez, herkesin hayatına hiç kimse karışamaz, sen kendine bak! 😅
Normaldir, insan sevgilisi ile sevişebilir...
İşine gelince dini paylaşımlar yapıyorsun işine gelmeyince insan sevgilisi ile sevişebilir diyorsun
Evet insan sevgilisi ile sevişebilir, sıradan doğal ve normal şey...
İşime gelip gelmemesi ile alakası yok
Kaderi sor kaderi anlatayım ne sorarsan söyleyebilirim bildiğim
Sorular ile İslamiyet değil
Her koyun kendi bacağından asılır
Beni de ilgilendirmez
Senin kitabında dininde sevgili ile sevişmek var mı? Mümkünse dinle ilgili paylaşımlar yapmayı bırak
Ben şahsım adına konuşmuyorum. Genel olarak konuşuyorum şu an.
Genel olarak normal iki sevgilinin sevişmesi
Seni ilgilendirmez bu benim hayatım
Dini açıdan bir şey sormamışsın
Herkesin ahlakı kendine
Hocam normal demeyeceksin o zaman hocalık taslama sitede hafızım falan diyordun bir ara
Hocalık taslamıyorum hiç taslamadım da
Hafızım da demedim hiç
Sevişmek normaldir sana göre olmayabilir o senin hayatın
Herkesin hayatına hiç kimse karışamaz
Sadece gençler için geçerli değil bu. Bu konuda hassasiyeti olmayan her yaş grubu bu durumda
Bir ara kız kyk yurdunun hafif ilerisinde çalılık otsu bir bölgede sevişen sevgililer yakalamıştım bu tarz şeyler çok var okul ortamlarına yakın tenha alanlarda
Babalarına yazık işte öyle şeyler yapan kızların. Babaları bilse katil olur
Türkiyede bakire olmayan kız aşırı çok var
Bu konuya siz neden bu kadar takılıyorsunuz? Babaları şehir dışına göndermiş haberleri var ya da yok sizin namusunuz değil babalarının, kendilerinin namusu.
Sadece Türkiye de değil dünyanın bir çok yerinde bakire olmayan sayısı daha fazladır çünkü şuanki dünya düzeninde böyle bir hassasiyet yok.
Siz bunu sorun ediyorsanız kendinize sahip çıkın bir gün kız çocuğunuz olunca ona sahip çıkın ama unutmayın ki bu ülkede bu ilişkiler yasal eleştireceksiniz bunun yasal olması hususunu eleştirirsiniz.
Yönetimi eleştirebilirsiniz ama insanları eleştiremezseniz.
Ne yani kızlar zina yapsın aileleri umursamasın rahat takılsın herkes mi diyorsun?
Yalnız bu ülkede kızını bir erkekle basıp da cinayet işleyen baba da çok oldu ama kızlar bu yüzden zaten dağlık ormanlık alan otel ev araba gibi gizli bölgelerde yapıyor sorsan bakireyim diyor anası babası da düzgün sanıyor kızını türk kızları çok edepsiz
SubhanAllah lafı nasıl buraya getirdin?
Ben diyorum ki seni ilgilendirmez milletin Kendi namusu rahatsızsan devleti eleştir neden buna izin veriyorlar diye.
Devlet yasaklasaydi yapamazlardi demi
MaşaAllah sende kim nerde ne yapıyor haberdarsin. Türk kızları çok edepsizse uzak dur muhatap olma.
Git birinin babasına de kızın böyle bir şey yaptı diye ilk seni öldürür nasıl kızım hakkında konuşuyorsin diye. Niye biliyor musun çünkü bu senin haddin değil.
Sen kendi namusundan sorumlusun.
Ben ülkede şeriat olmamasından rahatsızım ama kendime şeriat varmış gibi yaşayıp dikkat ediyorum.
Sende namusuzluktan rahatsızsan namusinla yaşa
Babasına söylesem elimde kanıt olması lazım zaten
Bir bize nasip olmado
Dimi ne hatamız varda olmuyor acaba
Amaç o zaten artık üni anlamını kaybetti
Normal
Napsinlar