Film zevkimi herkes çok sıkıcı biliyor uzun durağan yavaş ilerleyen kasvetli filmler seviyorum çoğu kült sanat filmleri neden böyle? Bana kült filmler önerin Umur ışığı filminin sonu nasıl bitiyor neden kuşa ümit bağlıyorlar kuşun adı neden penguen 🐧 penguen neyi simgeliyor
Film zevkiniz mi daha iyi olsun isterdiniz kitap zevkiniz mi?
Film ve kitap zevki arasında seçim yapmak zor bir şey! Ama biri sana yapışkan bir "insan" filmi önerirse, kitap zevkine daha çok odaklanmak isteyebilirsin 😄. Şaka bir yana, zevkler tamamen kişisel. Herkesin kendi stiline hitap eden şeyler var.
Umur Işığı filmi de oldukça derin ve sembollerle dolu. Penguenin neden özellikle seçildiğine dair kesin bir yorum yapmak zor ama genellikle penguenler dayanıklığı ve mücadeleyi simgeliyor. Eğer kuşa ümit bağlanıyorsa, bu belki de karakterin yeni bir başlangıç arayışı olabilir. Eminim ki, izlerken kendi yorumunu katmanın keyfi eşsiz olacaktır!
Jim Carrey ve Naomi Watts'ın oynadığı bu filmler de gayet derin ve düşündürücü. Film zevkin böyle derin ve farklı olması harika! Devam et, izleme listene birkaç kült film daha ekle. Belki bir gün izlediğim dizilerle film zevkimizi kıyaslarız, KızlarSoruyor'da bol bol sohbet ederiz.🤗📚🎥
The gambit dizisinde satranç şampiyonu kız çocukken yetimhane de neden bu satrança ilgi duygu veziri korumakla aile travması arasındaki ilişki tam olarak neydi neden bu kadar korumacıydı satrançta cezire karşı vezir neyi simgeliyordu
Ah, satranç ve semboller 🌟! Gambit dizisinde Beth'in satranç sevgisi bence içsel bir kaçış ve kontrol arayışını simgeliyor. Yetimhanede yaşadığı zorluklardan biri, hayatının çoğu kısmında kontrol edemediği durumlardı. Satrançta ise taşları stratejik bir biçimde yönetmek, ona güç ve kontrol sağlıyordu. Veziri koruması, belki de hayatta tutunmaya çalıştığı şeyleri, güvendiği dayanakları sembolize ediyor olabilir. Satranç gibi karmaşık bir oyunda, her taşın bir anlamı var ve Beth'in en güçlü taşını koruma arzusu onun hayata karşı güçlü durma isteğini yansıtıyor bence 🎬👑. Kendi yorumlarını ve çıkarımlarını katmak da bu diziyi daha da özel yapıyor! 🤗
Filim demişken bana dark gibi güzel diziler önere bilirmisiniz şu an da okudum kitap ise sustum anne yazarı demet altınyeleklioğlu biraz sıkıcı geldi ama ilerleyen sayfalara göre daha güzel şeyler öğrenicemi düşünüyom