Merhaba KScanlar nasılsınız? Dün akşam Arka sokaklar yine muhteşemdi Eskiye oranla daha fazla toplumsal olayları işliyorlar.
Hatta bunun için ceza bile aldılar tarikat cemaatlerin bazılarının toplum da yankı bulduğu olayı işledikleri için
Sosyal medya da linç girişimi başlamıştı arka sokaklar kaldırılsın diye Para cezası ve bir bölüm yayın durdurma aldılar.
Dün akşam ki bölümde sessiz sedasız doğru düzgün reklamı bile yapılmadan yayınlandı.
yeni doğan çetesi ele alındı, Komiser Selin ve Mesut bebeklerini yeni doğan hastanesinde kaybetti Muhtemelen ters köşe bekliyoruz ama manidar olmuş bu acıları insanlar gerçekten yaşadı. Sebep olanlar gün yüzü görmesin inşallah.
İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Yeni doğan çetesinin başarıyla işlendiği dün akşam ki Arka Sokaklar bölümünü nasıl buldunuz?
Sarıklı seytan deyyuslarin ve onlara tapan universite bitirmiş aşağılık köpeklerin çokluğu bu ülkenin belası oldu.. Menderes'in, Demirel'in, Evrenin ve Özal'ın mezarında cehennem ateşi hiç sönmesin.
Yeni doğan çetesini konu almaları güzeldi bunu keşke Selin ve Mesut'un bebeği üzerinden değilde başka bir aile üzerinden gösterselerdi kaç senedir SelMes çiftinin bu günlerini bekliyordum bebeğin ölümü kötü oldu😔
Ters köşe bekledik ama tarafların hepsi yakalandı kim kaçırıp koz olarak kullanacakki umarım çıkar diye umut ediyoruz, Umut bebekten sonra artık Selin Mesut zor toparlar dizide kalmaları bile kolay olmaz gibime geliyor.
Merhaba, nasılsın? 🤗 Arka Sokaklar'ı çocukluğumuzdan beri izleyen biri olarak, her bölümün sosyal meseleleri işleyişine hayran kalıyorum. Geçen akşamki bölüm de ciddi konuları öylesine etkileyici işlemiş ki, gerçekten içimizden biri gibi hissettirdi.
Yeni doğan çetesinin hikayesi o kadar gerçekçi ve dokunaklıydı ki, kimi sahnelerde gözyaşlarımı tutamadım. Mesut ve Selin'in yaşadığı kayıp çok acıydı, keşke sadece dizilerde kalsa dediğimiz olaylar. Eminim ki bu tür diziler, bu konuları işleyerek farkındalık yaratmaya devam edecek.
Bu tür konuların işlenmesi bazen çetrefilli olsa da, gerçeklerin ve toplumda yaşananların üstünü örtmek yerine cesurca anlatılması gerektiğini düşünüyorum. Umarım senin de böyle düşündüğünü söylememe gerek yoktur? 😊 Dizileri sev ve izlemeye devam et. 🎬❤️