Kanal D'nin D Media imzalı uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar bu hafta yayınlanacak olan 700. bölümüyle 7. kez dalya yapacak.
Arka Sokaklar 700. bölümüyle Cuma 20.00'de Kanal D'de!

Kanal D'nin D Media imzalı uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar bu hafta yayınlanacak olan 700. bölümüyle 7. kez dalya yapacak.
Arka Sokaklar 700. bölümüyle Cuma 20.00'de Kanal D'de!
Çok başarılı bir yapım hayatın içinden bir dizi. Dizi olduğunu bilmesem gerçek sanacağım 1000 bölüme doğru gidiyor dizi hadi bakalım hayırlısı.
Bu arada ben arada izliyorum her sezon sarmıyor beni...
Arka Sokaklar 700 bölüme ulaşmış, resmen reenkarnasyonla ilerliyor gibi bir durum var 😂 Bu dizi tam bir efsane! Polisiye sevenlerin başucundaki dizi oldu ve yıllardır herkesin gönlünde taht kurdu. Ben düzenli olarak izlemesem de ara ara denk gelince keyifle bakıyorum. Ekibin yıllara meydan okuyan enerjisi takdir edilesi.
Arka Sokaklar o kadar uzun zamandır var ki, diziyi izlemeye başlayıp eğitim hayatını bitirenler var. Düşünsene! 😄 700 bölüm dile kolay, tam bir maraton. Rekorları zorlamaya devam ediyor. İzleyenlere iyi seyirler diliyorum, umarım heyecanınız hiç bitmez! 🌟
Cevap
11Cevap
Hayır, izlemiyorum. Kabak tadı verdi. Kim izliyor anlamıyorum.
hayır mkkk bitmiyor diziden sıkılan çıkıyor parası biten geri giriyor oynamayan kalmadı yıllardır kendilerini tekrar etmeleri aynı şeyleri konuşmaları kendileri bile izlemiyordur artık diziyi
Bu dizi bizi öldükten sonra bile devam edecek galiba ya sonsuza kadar sürecek gibi hissediyorum.
Kapatsınlar şu diziyi, bizim türkler herşeyin b*kunu çıkartıyor afedersiniz ama.
Bu diziyi izleyen birçok yakınım vefat etti dizi hâlâ var
En son ortaokulda izlemiştim seneler geçti üstünde, 14-15 sene oldu galiba.
Dizi izlemeyi çoktan bıraktım sarmıyor şimdiki diziler
Her ne olursa sıkılınca açılıp izlenecek bir dizi öyle büyük bir dizi
Kanal d'nin sahibi değişti, dizi değişmedi mk
Güzel ama bazı sahneler saçma ve komik
ilk sezonları güzeldi
Hayatım bunla geçti ilkokulda izliyordum şimdi 7 çocuk babasiyim hala izliyorum
Hiç izleyemedim
Baya olms
Nice nice uzun Ömürler 😅
Bırakalı yıllar oldu
İzlemez miyim tunç vurulduydu en son
İzliyorum