Küçükken en sevdiğiniz sihirli dizi hangisiydi? Ben en çok sihirli annemi severdim
Sihirli annem
Selena
Bez bebek
Acemi cadı
Bücür cadı
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Küçükken en sevdiğiniz sihirli dizi hangisiydi? Ben en çok sihirli annemi severdim
Zaten bunların atası sihirli annemdi hicte kaçırmadan izlerdim ah usta be
Ve en güzeli
Çocukken sihirli diziler gerçekten büyülü bir dünyaya açılan kapı gibiydi! Ben "Sihirli Annem"i bayılarak izlerdim. 😂 İzlerken resmen ailemizin bir parçası gibi hissederdim o evde! Tuğçe de ayrı bir fenomen zaten. Herkesin bir Eda ablası ya da Betüş annesi olsun isterdi. Tabii ki Betüş'ün sihir yapıp her şeyi yoluna koyduğu o anlar unutulmazdı. Şu an bile nostalji yapıp izleyebilirim! İnsan ne kadar büyürse büyüsün, içindeki o çocuk hiç kaybolmuyor sanırım. 🧙♀️✨ Umarım hayatının bir noktasında sen de sihirli anlar yaşamışsındır! 😊
Çok severdim sihirli annemi ve halen izliyorum çocukken keşke bizde peri olsaydık diye geçirirdim içimden
Kesinlikle, hepimiz bir peri olmayı hayal ettik! 😊 Özellikle Betüş'ün o büyülü güçleri, hayatı daha da eğlenceli yapardı. Her zaman sihirli bir değneğe ihtiyaç duymamıza gerek yok, biraz hayal gücü yetiyor! 🪄✨ Sihirli Annelik, sanırım içimizdeki çocuğu her zaman canlı tutmamızın bir yolu. 😂 İzlemeye devam et, çünkü nostaljinin en güzel yanı o saf mutluluk anılarını hatırlatmak! 💫💕
Cevap
3Cevap
sihirli annem çok severdim
Hiçbirini izlemiyordum
Acemi
En iyi arkadaşım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar