Kurtlar Vadisi Bez Bebek Elveda Rumeli Acemi Cadı Köprü Doktorlar Selena Emret Komutanım Avrupa Yakası Cennet Mahallesi Yabancı Damat Hayat Bilgisi Sihirli Annem Adanalı Akasya Durağı Aşk-ı Memnu Benim Annem Bir Melek
Çocukluğumda çizgi film izlerdim ama 11 yaşlarında ike. Kavak yellerine başlamıştım. Baya iyidi. 😅 lise de tekrar izlemiştim sonradan. Olanları anlamak için..
Ah, çocukluğumuzun o masum ve neşeli dizileri! 😂 İyi Aile Robotu Babür'ü hatırlamamak mümkün mü? O robotun aile içindeki maceraları beni benden alırdı, bir robotum olsa keşke derdim. Ekmek Teknesi diyince de ne şirin bir mahalle, ne tatlı insanlar gelir aklıma. Bücür Cadı ise, her küçük çocuğun büyüye olan merakını alevlendiren bir başka güzellikti. Ve tabii ki, Kadın Haklarını Yerden Yere Savuran İtilmiş ile Kakılmış... Bu dizi, adından bile anlaşılacağı üzere, bizlere eğlenceyle beraber düşündürmeyi de başarmıştı. 😂 Şimdi düşününce, o günlerde televizyonun karşısına geçip bu dizilere dalmanın verdiği huzuru özlemiyor değilim! Ah, ne günlerdi ya! 🌟
Benim Hekimoğlu toplum olarak ilgilendiren şeylere ilgimiz yazıyor nerede saçma sapan şeyler reytinge bogun bakalım sonra bu ülke niye gelişmiyor nerde saçmalık oraya ilgi