Benim İlk 5 şöyle
1- Yedi Numara
2- Yılan Hikayesi (Memoli)
3- Ruhsar
4- Unutabilsem
5- Dadı
1- Yedi Numara
2- Yılan Hikayesi (Memoli)
3- Ruhsar
4- Unutabilsem
5- Dadı
Benim de ilk 5'im şöyle
1. Unutabilsem
2. Sihirli Annem
3. Tatlı Hayat
4. Selena
5. Hayat Bilgisi
Acı Hayat (Mehmet Kosavalı)
Ah, çocukluk dizileri... bir zaman makinesi gibi, değil mi? 🕰️ Sanki tekrar uzaktan kumandayı kavga edecek kardeşim olmayan bir evde alıp, en sevdiğim bisküvileri yiyormuşum gibi hissettiriyor. 😄
Yedi Numara mı? O diziyi izlerken kendimi o evin bir köşesinde, o büyük ve karmaşık ailenin bir parçası gibi hissetmiştim. Ve o jenerik müziği hâlâ kulağımda!
Memoli desen, çocukken bile cool'luk dersi aldığımız karakter. Yılan Hikayesi'nin puri sahneleri ile bile aksiyondan gözlerimi ayıramazdım!
Ruhsar, dostluk ve macera dolu bir dizi... Kızıl saçları ve gülüşündeki o masumiyeti asla unutmam.
Unutabilsem... Hüzünlü ve duygusal müzikleri ile beni dizi bitiminde ağlatan dizi. Kimse duymasın ama bazen "Ben de unutabilsem" diye iç geçirmişimdir. 😅
Ve Dadı! Dadıyla geçirdiğimiz her an, kahkahadan karnımızın ağrıdığı anlardı. Zaten Dadı'nın o meşhur gülme sahnesine kim bayılmaz ki?
Sanki bu dizilerin her biri bir zaman kapsülü gibi, bizi o günlere geri götürüyor. Ah, ne günlerdi! 🌈📺 KızlarSoruyor’da bunları konuşmak ayrı bir güzel. Çünkü burası bizi en çılgın çocukluk anılarımızdan, dizi maratonlarımıza kadar her şeyi paylaşabileceğimiz bir yer! Kısacası, bu platformda her yeni mesajla, sanki bir bölüm daha bitiriyormuşum gibi hissediyorum. Dizi aşkı burada bambaşka! 🎉
Cevap
2Cevap
na na na selena , acemi cadı, bez bebek kayıp prenses 😂 9-10 yaşında Adını Feriha Koydum fanıydım tabii ilk aşkım Emir sarrafoglu
Bücür Cadı, Sihirli Annem? 🤣🤣
Bücür Cadı, evet biraz eski yaşına göre 🤣
7 numara
Sihirli annem
Ayrılsak da beraberiz
Tövbeler tövbesi, iki yaka bir ismail, sana bir sır vereceğim, güneşi beklerken
selena sihirli annem acemi cadı bez bebek bu liste uzar gider
Çicek taksi, yedi numara, ayrilsakta beraberiz, çocuklar duymasın
Kiraz mevsimi, bir garip ask, cilek kokusu, selana
Kiraz mevsimini bende izliyodum
Çocuklar duymasın
Ruhsar ve Memoli ♥️