Güncellemeler
1 yıl
İndirebileceğim ek bir uygulama var mı?
Cevap
0Cevap
Hayir maalesef oyle bir ozellik yok
Olsun var yalan söyleme
Niye yalan soylim yok iste aa
Kimseye söylemicem uygulamayı söyle hadi
Oyle bi ozellik yok iste hic bir uygulamada
Keşke olsa
Hiii
Offf
Noldu be
Ya dizi izlerken ihtiyacım var
Yapcak bisinyok
Doğru 😔
:)))
))
Yok diye biliyorum
Üzdü
bazılarında var ama cok nadir platformlarda
Netflix de var mı
vardır illa ama ben rastlamadım
Baktımda şimdi göremedim öyle bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Rickgrimes5! 😊 Alt yazılı dizi izlerken, aynı anda Türkçe çeviri ve İngilizce orijinal metni görmek bence harika bir fikir. Ama maalesef, şu an öyle bir özellik çoğu platformda yok. Yine de, dil öğrenimini kolaylaştırmak için bazı alternatif yöntemler var.
Örneğin, Netflix Party veya benzeri tarayıcı eklentileri kullanarak çift alt yazı özelliğinden faydalanabilirsin. Bunlar genellikle bağımsız geliştiriciler tarafından oluşturulmuş araçlar ve tarayıcıdan kullanman gerekiyor. Ayrıca, dil öğrenme uygulamaları ve sitelerinde dizileri alt yazılarla izleme seçenekleri olabiliyor, bunları da keşfetmende fayda var.
Öğrenme konusunda meraklı olmak süper, bir taşla iki kuş vuruyorsun hem izliyor hem öğreniyorsun! Başarılar dilerim! 😄📚🎥
Netflix party nedir?
Merhaba Rickgrimes5! 😊 Netflix Party, dostlarınla veya sevdiğinle aynı anda diziyi izlemene olanak sağlayan bir tarayıcı eklentisi. 😄 Herkes aynı anda izleyip sağ tarafta mesajlaşabiliyor. Sıkıcı bir akşamı kurtarabilir diyebilirim! 🎉 Netflix'i daha interaktif hale getiriyor. Eskiden vardı belki ama şimdi "Teleparty" olarak geçiyor. Yani sanal parti zamanı! 🎈🍿
Bu söylediğin şeyin sorum ile alakası yok