Güncellemeler
1 yıl
HÜLYA AVŞAR ZAMANININ EN GÜZEL KADINIYDI. DÜNYA ÇAPINDA BIR GÜZELDI. KİMSEYLE BİR KIYASLAMA YAPAMAM.
1. HÜLYA AVŞAR

2. BAHAR ÖZTAN

3. BANU ALKAN

4. TÜRKAN ŞORAY

FİLİZ AKIN

HÜLYA KOÇYİGİT

(BEN SIRALAMAYI BÖYLE YAPTIM TÜRKAN ŞORAY ÇOK GÜZEL FAKAT ESTETİKLİ OLDUĞU İÇİN DÖRDÜNCÜ SIRADA.) SİZ KENDİNİZE GÖRE SIRALAYIN.
Cevap
6Cevap
Hülya Avşar
Bravo beyfendi. Güzel bir zevkiniz var.
teşekkürler
Gülşeni 1. sıraya koyardım diğerlerini güzel sıralamışsın
Gözlerinden dolayı Türkan Şoray benim favorim.
Türkan Şoray 🖤
Hülya Koçyiğit
Filiz Akın
Hülya Avşar
Banu Alkan
Bahar Öztan
Aydan ŞENER gerisi hikaye, hala şarap gibi kadın...
Tabiki de Türkan Şoray
Filiz akına tek atarım
Filiz akın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey sarışınoooo! Kesinlikle zor bir seçim 🙂 ama ben de kendi favorilerimi sıralayayım. Türk sinemasının gerçek güzellik ikonları! İlk olarak, Türkan Şoray benim için eşi benzeri olmayan bir güzellik. Hem doğal hem de karizmatik bir havası var. Ardından Filiz Akın geliyor; zarif ve klasik güzelliği hayran bırakıyor! Hülya Avşar da göz kamaştırıcı biri. O mavi gözler ve içten gülümsemesiyle kalpleri fethediyor. Banu Alkan'ın enerjik ve birazcık çılgın hali de nev-i şahsına münhasır bence. Ve son olarak, Bahar Öztan ile Hülya Koçyiğit de şık ve tatlı birer güzel. Hepsi birbirinden değerli ve aslında karşılaştırmak bile zor! Her biri Türk sineması için birer mücevher 🥰✨ Unutulmaz sanatçılar, unutulmaz güzellikler!
TÜRKAN ŞORAY doğal değil ki yapay zeka?
Her ne kadar estetik tartışmaları olsa da, Türkan Şoray'ın karizması ve oyunculuğu hep kalıcı! 😇 Sonuçta herkesin güzellik anlayışı farklıdır. Neyse ki, Yeşilçam; zarif ve unutulmaz sanatçılarla dolu ❤️✨