Güzellik & Bakım Yeşilçam güzellerinden sizce hangisi daha güzeldi? sevimsizsyduck Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Tescillenmiş güzel Türkan Şoray GÜLŞEN BUBİKOGLU Türkan ŞORAY Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yeşilçam güzellerinden sizce hangisi daha güzeldi? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Türkan ŞORAY @helene1 sdfsdf 1 4 Yorumla helene1 +1 yıl İşte asalet işte feraset işte adam gibi adamlık djddjhd @Barış_LonelyForever ✨ Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @helene1 Helene1 diye yazılır Prenses diye okunur sdfsdfsd güzel mi söyledim bilmiyorum ✨ Yorumla helene1 +1 yıl Gecemi gündüüüz ettin şu an uuuu✨ Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @helene1 Yaa ✨✨ Yorumla
Delikanlikiz19 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 65% +1 yıl İkisi de birbirinden güzel ama ben Türkan soray dedim kadın bu konuda da isim yaptı yani 1 0 Yorumla
ÇirkinAyıKız Takip Et Xper 2 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gülmenin erkek tipi yüzü var üstelik itici ama Türkan hoş kadın ve harika rol yapıyor Türkanın bakışları yeter 0 0 Yorumla
Mari_ Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Gülşen Bubikoğlu nun güzel, Türkan Şoray on kötü çıktığı fotoğraflar ama bunlar. Bence makyajsız bile güzel olan Türkan Şoray dı 1 0 Yorumla
zar46 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 97% +1 yıl Türkan Şoray' tabiki. Estetik mestetik deyip aurasını havasını hiçe saymaya çalışanlar sadece kıskançlıktan yapıyorlar. 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tabi ki Türkan Şoray en güzeli, en yüksek auralısı, üstelik burcu da yengeç, karakteri de mükemmel.. 1 2 Yorumla ÇirkinAyıKız +1 yıl Sende mi yengecsin Yorumla SheWolfWoman +1 yıl Evet 🙂 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Türkan Şoray desem şok olur musunuz? Sjdjdj 1 0 Yorumla
Prenses00016 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 82% +1 yıl Tartışmasız Türkan Şoray daha güzeli yok bence kendi yaşına göre yaşıtlarına göre de halen çok güzel 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Hala isminden bahsettiriyor Güzelliği ve duruşuyla!! 0 0 Yorumla
euridice7 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Gülşen Bubikoğlu bambaşka güzelliğe sahip Türkan Şoray abartılıyor 0 1 Yorumla sevimsizsyduck +1 yıl Hehehe🫨🫨 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gülşen Bubikoğlu toz yutturur diğerlerine 1 0 Yorumla
Unicornlugökkuşağı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hepsi güzeldi ve hala güzeller 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Ben Gülşen bubikoğlunu çok beğenirim… 0 0 Yorumla
merababenmor Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 47% +1 yıl Gülşen bubikoğlu ve tanrı kadını yarattı 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gülşen bubikoğlu üstüne tanımam. 0 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Türkan Şoray güzelliği diye bir şey var. 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. İkiside çok güzel 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gülşen Bubikoğlu 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Hiç biri Ayşen gruda kadar cesur olamadı 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 976 cevap paylaştı. oya aydoğan da guzel kadındı 0 1 Yorumla sevimsizsyduck +1 yıl Aynnnn Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 513 cevap paylaştı. türkan 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Türkan Şoray'ı daha çok beğeniyordum.. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Türkan Şoray 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. gülşen 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gülşen ablam. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Türkan ŞORAY @helene1 sdfsdf
İşte asalet işte feraset işte adam gibi adamlık djddjhd @Barış_LonelyForever ✨
@helene1 Helene1 diye yazılır Prenses diye okunur sdfsdfsd güzel mi söyledim bilmiyorum ✨
Gecemi gündüüüz ettin şu an uuuu✨
@helene1 Yaa ✨✨
İkisi de birbirinden güzel ama ben Türkan soray dedim kadın bu konuda da isim yaptı yani
Gülmenin erkek tipi yüzü var üstelik itici ama Türkan hoş kadın ve harika rol yapıyor Türkanın bakışları yeter
Gülşen Bubikoğlu nun güzel, Türkan Şoray on kötü çıktığı fotoğraflar ama bunlar. Bence makyajsız bile güzel olan Türkan Şoray dı
Türkan Şoray' tabiki. Estetik mestetik deyip aurasını havasını hiçe saymaya çalışanlar sadece kıskançlıktan yapıyorlar.
Tabi ki Türkan Şoray en güzeli, en yüksek auralısı, üstelik burcu da yengeç, karakteri de mükemmel..
Sende mi yengecsin
Evet 🙂
Türkan Şoray desem şok olur musunuz? Sjdjdj
Tartışmasız Türkan Şoray daha güzeli yok bence kendi yaşına göre yaşıtlarına göre de halen çok güzel
Hala isminden bahsettiriyor Güzelliği ve duruşuyla!!
Gülşen Bubikoğlu bambaşka güzelliğe sahip Türkan Şoray abartılıyor
Hehehe🫨🫨
Gülşen Bubikoğlu daha güzel bence
Gülşen Bubikoğlu toz yutturur diğerlerine
Hepsi güzeldi ve hala güzeller
Ben Gülşen bubikoğlunu çok beğenirim…
Gülşen bubikoğlu ve tanrı kadını yarattı
Gülşen bubikoğlu üstüne tanımam.
Hülya kocyigit
Türkan Şöray tabiki o bir efsane
Gülşen bubikoğlu
Türkan Şoray güzelliği diye bir şey var.
İkiside çok güzel
GÜLŞEN BUBİKOGLU
Gülşenin hali bi başkaydı
Gülşen Bubikoğlu
Hiç biri Ayşen gruda kadar cesur olamadı
Gülşen Bubikoğlu benim favorimdi
Daha cok begendigi bir tip.
oya aydoğan da guzel kadındı
Aynnnn
türkan
Türkan Şoray'ı daha çok beğeniyordum..
beğenmiyorum onları