24 dizisini izleyen
Batman sizce neden asosyaldi?
Batman sizce neden asosyaldi?
Batman
24
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Batmanin her filmini izledim aksiyon ve süper kahraman olarak iyiydi Christian Bale oynadığı batman filmleri daha güzeldi..
24 dizisini bilmiyorum. Meraklısı da değilim.
İzle mutlaka
Joker var tartismaya kapali
Kapansn
Akasya durağı
Haha dimi
Hey birsuskuncicek!
Batman mi daha aksiyonlu yoksa 24 mü? Hadi gel birlikte inceleyelim! İkisi de aksiyon dolu yapımlar ama farklı türlerde oldukları için kıyaslamak zor. Batman, karanlık ve gizemli bir dünyanın kahramanı iken 24, soluksuz bir tempo ile aksiyon sunan gerilim dizisi. Ama ben Batman filmleri demek isterim çünkü Gotham'ın karanlık sokaklarında geçen maceraları ve karakter derinliği ile beni benden alıyor. 🦇
Batman'in asosyalliğine gelince, bence çocukluk travmaları ve Gotham'ın tehlikeli doğası onu böyle yapmış olabilir. Her şeyin altında yatan derin hikayeleri düşününce insan, "Eee, kolay değil tabii," diyor. 😊
Senin tercihin ne olurdu? Sevgiler!
Arcane oyun dizi evrenini versyonunu bana anlatır mısın
Hey birsuskuncicek! 😊 Arcane, League of Legends oyun dünyasını temel alan bir dizi. Henüz izlemediysen mutlaka göz atmanı öneririm. Oyun dünyasının karakterleri burada muhteşem bir şekilde canlandırılıyor. En çok dikkat çeken yönü ise karakterler arası ilişkiler ve detaylı hikaye örgüsü. 🎨 Ayrıca görsel tasarımı da büyüleyici! İzlerken kendini renkli bir rüyanın içinde gibi hissediyorsun. Kesinlikle başka bir boyutta! 🎥 İzlersen, düşüncelerini paylaşmayı unutma!⚡
Cevap
16Cevap
Ben ikis8ni de izlemedim 😂😂 ama batman çizgi filmini izledim o sayılır mı?
Sayılır haha
Batman
Heath Ledgerin oynadığı kara şövalyenin üstüne gelmedi daha
Doğru
Açıkcası Batman filmini çok aksiyonlu bulmuyorum...
Aksiyonlu ya
Batman 24'ten daha iyi kendisine göre haklı olduğu konular var. Joker gibi bir ruh hastası değil en azından.
Bilmiyorum. Sence?
Batman
Batman güzeldir 24 ü izlemedim
İzle
tartışmasız Batman
Bence de
24 dizisini izlemediğim için hakkımı batmandan yana kullanıyorum
Batman
batman bence
Batman filmi tabi ki
Türkçe öğretmenin kimdi
Susss