Diziler & Filmler Batman filmleriyle mi aranız daha iyi örümcek adam filmleriyle mi? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangisini izlemek daha zevkli? Örümcek adam Badman Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Batman filmleriyle mi aranız daha iyi örümcek adam filmleriyle mi? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
IoVoI Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Kesinlikle Batman, batmanın insana verdiği güç bir süper güce ihtiyaç duymadan bir insanın yanlış olan sisteme etki edebileceği. 0 0 Yorumla
MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 996 cevap paylaştı. İkisini de çok tercih etmiyorum. Guardians of the Galaxy, Ironman, Captain America serilerini tercih ediyorum 0 0 Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Ikisi de ayri evren konulari farkli. Bence orumcek adam izleyen batmanda izler super mab da. Marvel serisi bambaska bi yerde bence. 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. İkisi ile de aram iyi değil. Süper kahramanları sevmem. 0 0 Yorumla
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İzlemiyorum ama gecenlerde Spider man Remastered bitirdim pc de harika oyun yapmışlar 0 0 Yorumla
Emlakçıbeyy Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Batman hayali olsada örümcekden daha gerçekçi.Şunuda söyleyeyim benim kim oldugumu bil bakalım. KS ye geri döndüm. 0 0 Yorumla
Ylcn1903 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Ben daha çok Marvelciyim, çocukluğumdan beri örümcek adamı severim... 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 559 cevap paylaştı. İkisiyle de aram çok iyi değil 0 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 389 cevap paylaştı. Tobey miydi onu seviyorum 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl ikisini de seviyorum zevkle izlerim 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 771 cevap paylaştı. Batman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kesinlikle Batman, batmanın insana verdiği güç bir süper güce ihtiyaç duymadan bir insanın yanlış olan sisteme etki edebileceği.
İkisini de çok tercih etmiyorum. Guardians of the Galaxy, Ironman, Captain America serilerini tercih ediyorum
Ikisi de ayri evren konulari farkli. Bence orumcek adam izleyen batmanda izler super mab da. Marvel serisi bambaska bi yerde bence.
İkisi ile de aram iyi değil. Süper kahramanları sevmem.
İzlemiyorum ama gecenlerde Spider man Remastered bitirdim pc de harika oyun yapmışlar
Batman ama Cristian Bale olan
Batman hayali olsada örümcekden daha gerçekçi.
Şunuda söyleyeyim benim kim oldugumu bil bakalım. KS ye geri döndüm.
Ben daha çok Marvelciyim, çocukluğumdan beri örümcek adamı severim...
İkisiyle de aram çok iyi değil
Tobey miydi onu seviyorum
ikisini de seviyorum zevkle izlerim
örümcek adam favorim
İstanbul filmleri daha güzel 😂
örümcek adam
Batman