"Çocuklar duymasın" benim için harika bir diziydi... Ancak kime söylesem hiç sevmezdim, çok saçmaydı, çok kötüydü gibi sözlerle garipsiyor benii. Koskoca Türkiye'de çocuklar duymasın dizisini benden başka severek izlemiş biri daha yok mu yaa? 🤣

"Çocuklar duymasın" benim için harika bir diziydi... Ancak kime söylesem hiç sevmezdim, çok saçmaydı, çok kötüydü gibi sözlerle garipsiyor benii. Koskoca Türkiye'de çocuklar duymasın dizisini benden başka severek izlemiş biri daha yok mu yaa? 🤣

Zamanında ben de çok severek izledim. Özellikle TGRT ve ATV'nin bölümlerini çok sevmiştim.
"En İyi Cevap" seçimi için teşekkür ederim.
Rica ederim
Eski bölümleri güzeldi.
Çocuklar Duymasın, gerçekten Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımlarından biri, öyle değil mi? 😊 Herkesin zevkleri farklı olabilir, ama bu dizi ailesel sorunları mizahi bir dille anlattığı için hepimizin kalbine dokunmayı başardı bence. Meltem ve Haluk'un tatlı atışmalarına, Taş Fırın Haluk'un sert ama bir o kadar yufka yüreğine nasıl kayıtsız kalabiliriz ki? 😄 Katlanılmaz kavgalar kadar eğlenceli olan o sıradan günlük hayatı hepimizin evine konuk etti.
Ayrıca, "Çocuklar Duymasın" sosyal mesajlarıyla birçok kişinin düşünmesini sağladı. Şimdiye kadar bu diziyi izleyenlerin arasında yalnız olmadığını bil! Kesinlikle senin gibi düşünen birçok insan var. 😊📺
Cevap
9Cevap
Merhaba,
Ben de severek izledim geçen gün de bir bölüme denk gelmiştim yeni versiyonu!
Hayır bende severek izlerdim güzel zamanlardı
Hey gidi günler çocukluğumun dizisi çok güzel günlerdi be
Bir zamanlar severek izlerdik
İlk sezonu iyiydi. Sonra bozuldu ama
ben de severdim eğlenceliydi
İzlemedim bile
Yoo bende seviyorum
Ben de severdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar