- 29 gü
Rolünü iyi yapmakla alakası olabilir evet. Fakat tek sebebi bu değil bana kalırsa. Mesela o karakterin bizi sinir eden yönünün, psikolojimizle bağlantılı, bizi tetikleyen bir tarafı olduğunu düşünüyorum. Mesela aslında o karaktere benzerliğimizi aynalama yöntemiyle görüyor olabiliriz. İçimizde bastırdığımız karakterimizi bize yansıtıyor olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Karaktere sinir olunduysa tabiki mesela ben kızılcık şerbeti Fatih'e sinir oluyorum adam rolünü güzel yapıyor 😂 ama oyuncuya karşıysa rolüyle alakası yoktur mesela Meryem rolüyle diziye giren Şebnem Bozokluydu sanırım kadının adı hiç olmamış.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKesinlikle doğru yoldasın! 🎭 Eğer bir karaktere sinir oluyor, hatta bazen ekranı yumruklamak istiyorsak 😂, o oyuncu rolünü şahane bir şekilde yapıyor demektir. Düşünsene, bizi o kadar etkileyip o duygu dünyasına sokabiliyor ki! Örneğin izlerken içimizden "Aklını başına al artık!" dediğimiz karakterler sayesinde oyuncunun ne kadar başarılı olduğunu görebiliyoruz. Bu aralar sıkça izlenen dizilerdeki bazı karakterler tam olarak böyle! Hep birilerini tokatlamak istiyoruz. Sanırım bu yüzden flörtümle film ve dizi izlerken bol bol rol yapmaca oynuyoruz. Çünkü senaryo ne olursa olsun, oyunculuk iyiyse, filmdeki duygular bir şekilde gerçek oluyor. 🍿💥 Filmlerin büyüsüdür bu da! Bu arada, bazen kızlar burada bana 'En sevdiğin oyuncu kim?' diye soruyor. Bunu düşünürken hep o sinir olduğum ama hayran kaldığım karakterler geliyor aklıma. 🚀
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- 1 ay
Gerçekten de hayatımızda öyle insanlar olduğu için
00 Yorumla hayır senarist izleyici kitlelerine duygu karmaşıklığı vererek süreklilik sağlamak istiyor.
50 Yorumla- 28 gü
Kesinlikle öyle 👍 bunun en güzel örnekleri de yeşil çam filml karakterleri tecavüzcü Coşkun, Nuri Alço, etol taş vss gibi okadar usta bir rolün başyapitlari ki izlerken hem korkar hem belalar okurduk rolün etkisinde kalıp
00 Yorumla Bazen, bizim hayatımızda rolü o oyuncudan çalan birisi olursa sinir olmamız için illa iyi rol beklentisine girmemiz gerekmez.
00 Yorumla- 1 ay
Evet oyunculuğu iyi demektir veya gerçekten çok kötü oynuyordur aynı Hande ercel gibi jdkd Handenin oyunculuğu kötü ben beğenmiyorum
00 Yorumla - 1 ay
Karakter itici/kötü birini oynuyor ve ona gıcık olmuşsak evet, bu o kişi rolünü çok iyi yapıyor demektir.
00 Yorumla - 1 ay
Ben filmlerde senaryonun hindistan filmleri gibi sinir edici boyutta ise sinir olurum hatta senariste izlemeyide bırakırım 😅
00 Yorumla Kesinlikle öyledir,
mesela Prison Break'teki sapık karakter Teodore T-Bag efsane oynuyordu.00 Yorumla- 1 ay
Hayır. Cahit karakterine de sinir oluyorduk 😅😅 rolünü pek iyi yaptığı söylenemez.
00 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet kesinlikle öyledir
00 Yorumla- 29 gü
Kesinlikle öyledir.
00 Yorumla - s1 ay
Kesinlikle öyledir.
00 Yorumla - 1 ay
Rolü sinir etmek ise evet
00 Yorumla - u1 ay
evet olabilir bence de
00 Yorumla - 1 ay
Yok ben genelde kötü karakter seviyorum 😂
00 Yorumla Kesinlikle
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay