Diziler & Filmler 1 ay Dizi/film seçmek isterken kafanızın karıştığı oluyor mu? FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 64 Dizi/film seçmek isterken kafanızın karıştığı oluyor mu 🤔#DizilerFilmler Dizi/film seçmek isterken kafanızın karıştığı oluyor mu? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
m Bihteeerrr Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 ay Diziler & Filmler konusunda 403 cevap paylaştı. Merhaba, Psikolojik gerilim filmleri izlerken beynimin yandığı sahneler oluyor arada bir kötü yapımlarda. 📽🎗 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 ay Diziler & Filmler konusunda 742 cevap paylaştı. Hayır genelde tavrım tarzım bellidir ve o an moduma göre seçim yaparım. 1 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 ay Diziler & Filmler konusunda 3,6b cevap paylaştı. Karışıyor ama izleyecek bulurum illaki 1 0 Yorumla
Deliihanfindiibirii Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Oluyor tabiki ama ben ilk dizi araştirmasina girip tek tek beğenebileceklerimi bi yere not alıp öyle izlemeye başlıyorum 1 0 Yorumla
Atarlikizzz00 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Yalan dünya izliyorum bitcek diye çok korkuyorum 😨 1 0 Yorumla
Maisie Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Evet karışıyo sonrada sinirleniyorum izlemiyorum 😂 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Diziler & Filmler konusunda 322 cevap paylaştı. genelde birilerine soruyorum ben bakacak olsam hayatta secemem cunku ahshahah 1 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 ay Oluyor çok fazla izlenecek anime var zamanım yok hangisine başlayacağımı bilemiyorum 1 0 Yorumla
Emre3828 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 ay Olmuyor çok uzun şeyler izlemem sevdiğim oyuncular olmazsa romantik izlemem aksiyon polisiye biraz fantastik komedi takılırım işte 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 80% 1 ay Diziler & Filmler konusunda 391 cevap paylaştı. Evet sonra en iyisi uyumak diyip uyuyo8 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 101 , eic 99% 1 ay Çok oluyor o yüzden film tavsiyesi ariyorum 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 ay Diziler & Filmler konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yok ya valla 1 0 Yorumla
m MadamLila Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Evet dizi/film seçerken bazen kafam karışıyor. 1 0 Yorumla
Princessax Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Hayır olmaz direkt ilgimi çekeni seçer izlerim ☺ 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% 1 ay Yok genelde resmine bakarak giriyorum direk 1 0 Yorumla
s MrKuzey Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bazen kararsız kalıyorum 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Diziler & Filmler konusunda 948 cevap paylaştı. Bazen oluyor evet 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 68% 1 ay Diziler & Filmler konusunda 8,3b cevap paylaştı. Olmuyor ya 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 ay Diziler & Filmler konusunda 469 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Diziler & Filmler konusunda 366 cevap paylaştı. evet mesela dün oldu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Merhaba,
Psikolojik gerilim filmleri izlerken beynimin yandığı sahneler oluyor arada bir kötü yapımlarda. 📽🎗
Hayır genelde tavrım tarzım bellidir ve o an moduma göre seçim yaparım.
Karışıyor ama izleyecek bulurum illaki
Oluyor tabiki ama ben ilk dizi araştirmasina girip tek tek beğenebileceklerimi bi yere not alıp öyle izlemeye başlıyorum
Yalan dünya izliyorum bitcek diye çok korkuyorum 😨
Evet karışıyo sonrada sinirleniyorum izlemiyorum 😂
genelde birilerine soruyorum ben bakacak olsam hayatta secemem cunku ahshahah
Oluyor çok fazla izlenecek anime var zamanım yok hangisine başlayacağımı bilemiyorum
Gayet netim bu konuda
Olmuyor çok uzun şeyler izlemem sevdiğim oyuncular olmazsa romantik izlemem aksiyon polisiye biraz fantastik komedi takılırım işte
Hayır hiç olmuyor
Direkt ilgimi ne çekiyorsa onu izlerim
Bu aralar izlediğim bişey yok
Evet sonra en iyisi uyumak diyip uyuyo8
Çok oluyor o yüzden film tavsiyesi ariyorum
Yok ya valla
Evet dizi/film seçerken bazen kafam karışıyor.
Hayır olmaz direkt ilgimi çekeni seçer izlerim ☺
Yok genelde resmine bakarak giriyorum direk
Evet hep kararsız kalırım
Bazen kararsız kalıyorum
Hayır sevdiğim şeyler bellidir
Bazen
Bazen oluyor evet
Olmuyor ya
Evet çoğu zaman
Olmuyor...
Yo çok zor olmuyor
Evet