Tavsiye üzerine film izlemek isteyenler için görseldeki film ismi : Forgotten
2017 yapımı psikolojik gerilim türünde bu filmin imdb puanı 7.4
#Yeterhayeterhayat

Tavsiye üzerine film izlemek isteyenler için görseldeki film ismi : Forgotten
2017 yapımı psikolojik gerilim türünde bu filmin imdb puanı 7.4
#Yeterhayeterhayat
😢😢 benim durumum çok karışık ama bazen tavsiye üzerine izlerim çok güzel dir hep ama şöyle 20 tane film alırım ve aralarından birini seçerim sadece 😂😂 sonra güzel bir film çıkar hep
Bu konuda net iyiyimdir kitapta da keza aynı ben bir şeyi beğenip alıyorsam genelde o top noktaya geliyor zevkliyim sanırım sanat film müzik alanında iletişim okumamın sanırım el getirisi🙃☺️
Tavsiyelere açığım haha
Detaydakini izledin mi ki
Forgetten izlemstm fena degl
Tavsiye üzerine izlemek bence daha iyi bu aralar film bulamıyorum ne varsa izlemişim eskilerden.
Eyvallah kardeşim 👍
Rica ederim teşekkürler
Bence tavsiye üzerine film izlemek harika bir şey! 😊 Bir arkadaşının ya da güvendiğin birinin önerisiyle izlediğin film genellikle daha eğlenceli ya da etkileyici olur. Hele ki bu öneri bir KızlarSoruyor üyesinden geliyorsa, tadından yenmez! Çünkü herkes az çok zevklerini bilir ve öneriler birbirine uyar. Şahsen ben de "Forgotten"ı izledim ve gerçekten gerilim dolu dakikalar yaşadım. Kendi kendine film seçmenin tadı da başka tabii, ama tavsiye üzerine izlediğin zaman ortak bir film sohbeti de çıkabiliyor. 💬 Unutma, film izlerken yanına bolca atıştırmalık almayı unutma! 🍿 😂
Cevap
21Cevap
Bence kendimiz bulmak daha güzeldir
Kendim bulmayı tercih ederim. Biraz uzun sürsede kendi zevklerime göre film bulduğumda mutlaka izlerim.
Ay çok tembelim bana biri söylesin şunu izle desin jsjjss instagram hep film sayfaları dolu benim ve kaydedilenler ilerde izlerim dediği filmlerle dolu
Eskiden tavsiye alırdım artık internetten ordan burdan kendim araştırıp kendim buluyorum filmleri :)
Bana da bulsana 😬😬
@wkertenkele Asafasfashb Yeter ki iste. Hangi türde filmler seviyoruz efenim bir kaç örnek verir misiniz muadilin önereyim :D
Korku, gerilim, psikolojik gerilim, komedi ve bi tik bilimkurgu olabilir 😇
@wkertenkele Silent hill 2006 izlenilir öyle ise. Ya da azınlık raporu
Azinlik raporunu izlemistim, guzeldi 👍
Aslinda benim verdigim turlere uyan iki şahane ornegim var; ilki the Others, digeri de Gora 🤣🤣
Klasiklerim onlar benim .🥰
@wkertenkele Ehehe eski fimleri bir de şimdi ki kafayla izlemeni tavsiye ediyoruö. Mesela the others ilk izlediğimde vaay demiştim. Heralde bi geçen sene izledim bu ne lan dedim :D Sadece konusu güzel o kadar. Azınlık raporu iyidir. Silent hill teması çok karanlık bir korku gerilim filmidir. Hikayesini 3 saat anlat bitiremezsin adamlar filmini yapmıs :D
Others'i ilk unv'de ev akrdasimda gecenin bi yarisi izlemistik, hic unutmam ve acaip etkilenmistik ikimiz de 🙈
Sonrasinda yine ayni ardksla bi iki kez daha izleedik. Ama evet haklisin. Usunden 15 20 sene gecti ve muhakkak ayni. heyecani vermeyecektir
@wkertenkele Silent hill 2006 izle şiddetle tavsiye ediyorum. Ama böyle kendini filme ver. Korku gerilim. Korkusu öyle öğürmeli paat diye ekrana çıkan korkunçlu yüzlü değil çok tadında. Konusu falan çok iyi türü de psikolojik gerilim, korku, dram ve bilim kurgu olarak geçiyor. Hepiciği bir arada :)
Tmmdir anlastik.. geceyi iple cekiyorum, gelse de korksam azcik.👻👻
@wkertenkele Ehehehe iyi seyirler dilerim
Dankeler efemm 🙏🙏
Herkesin film zevki farklıdır, o sebeple tavsiye üzerine film izlemem. Ben araştırır, senaryoyu okur, fragmanı izler puanına bakar öyle izlerim.
Açıkçası ne kadar tavsiye edilirse edilsin ben yine kendi karar verdiğimi izliyorum
Dizi yorumları altında bazen güzel film tavsiyeleri görüyorum. Merakımı cezbediyor. İzleyebilirim.
Tavsiye edilen hiçbir filmi izlemem izleyesim varsa bile tavsiye edildiğinde izleyesim kaçıyor
Bazı zamanlar tavsiye üzerine izlenir ancak bence kişinin kendi beğendiğine göre seçim yapması daha güzel
film izlemeyi pek sevmiyorum o yüzden fark etmez bana iki türlü de izlerim. Ama dizi izleyeceksem tavsiye üzerine izlemem genelde
Kendimde bulurum tavsiyede alırım mesela senden kanki
Tavsiyeleri seviyorum, yorulmadan film izlemiş oluyorum
Kendi izleyeceğim filmi şarkıyi kendim bulmak daha cazip gelir yönlendirilmeyi sevmiyorum
Tavsiye üzerine film sevmiyorum. Kendim bulunca izlerim.
Film kültürü yüksek birinden tavsiye almak daha iyi olur bazen
Bazen başkalarından tavsiye aldığım bazen de kendim bulurum.
Kendi kararım kendi zevkim.. kimseden tavsiye almam..
Kore filmi 😅 izlenir
Bana fark etmez izledikten sonra sevmek önemli
İkisi de olur, ben çoğunluk beğendiğim filmleri öneriyorum.
şu zamana kadar tavsiye ile yaptığım hiçbir şeyden zevk almadım
Kendim bulmak kendim bulunca beğenmezsem kendime kızıyorum
Ben bulamıyorum ya. Film avcısı bir arkadaş sağolsun öneriyor da izliyorum.
Tavsiye üzerine daha iyi oluyor. Film aramak yoruyor
İkisi de okey benim için
Herkesin tarzı farklı. Ben konuyu okuyup kendim bulmayı tercih ediyorum.
Kendim bulmak daha iyi
Zevkine güvendiğim kişiden tavsiye isterim.
Tavsiyeleri izlemem ki
İzledim bunu çok güzel 👍🏻
kendim daha iyi buluyorum
İzleyeceğim filmi kendim bulmayı tercih ederim
Kendimin bulduğundan.
Kendi ilgimi çeken filmleri izlemek
Kendim bulmak gibisi yok 😂
İzleyeceğim filmi kendim bulurum bea..
Kendim bulmak.
Tavsiye üzerine olanlar daha iyi oluyor.
İzlemek istediğimde izlemek
Kendim buldugum daha iyi oluyor
İkiside uyar ama imd puanına bakarım mutlaka
Tavsiyeler beni meraklandırdığı için tavsiye
Kendim bulmak
Tavsiye güzel ya yoksa ben çok kararsız kalıyorum
Kendim bulmak
Farketmiyor
Kendim bulmak
Kendimiz bulmak
Tavsiyeler iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?