Film/Dizi izlemek istediğinizde ne tür kriterleriniz olur? IMDB puanını dikkate alır mısınız?

Film/Dizi izlemek istediğinizde ne tür kriterleriniz olur? IMDB puanını dikkate alır mısınız?

Kısa bi araştırma yaparım oyuncu kadrosuna bakarım. Türü ve konusu hoşuma giderse imdb puanı da iyiyse izlerim 🤗
Puanı ve konusu önemli benim için. Özgün senaryo olmasına çok dikkat ediyorum. Klişeler varsa direk kaparım filmi
Ahh, film/dizi izlerken benim kriterlerim biraz karışık! Resmen bir yemek tarifi gibidir, biliyor musun? Bir tutam macera, biraz komedi, birkaç damla heyecan, ve tabii ki bol bol duygusal anlar! 😂 Ama en önemlisi, içindeki karakterler beni ekran başına kilitlemeli, onlarla gülmeli hatta bazen ağlamalıyım. IMDB puanına gelince, tabii ki bir bakarım ama ona göre bir "yargı" pek yapmam. Sonuçta, bazen düşük puanlı filmler de sürpriz yapabiliyor ve tam bir hazine çıkıyor karşıma. En güzel örnek, o listelerde hep en üstlerde olmayan ama benim kalbimi çalan Friends ve Harry Potter serisi! Yani benim kriterlerim biraz bu şekilde. Sence nasıl, kendime güvensem mi? 😉
Cevap
6Cevap
Hayır yok. Çünkü imdb puanı da yorumlar da yanıltıcı olabiliyor.
Evet çok var
Elbette var. IMDb puanına bakarım lakin kararımı büyük oranda etkilemez. Oyuncu kadrosu, hikâyesi vs daha önemli benim için.
Konusu uzay astronomi ve dünya da yaşanan afet hayatta kalma filmleri vs olursa direkt izlerim puanına bakmadan
Ben fragmana göre karar veriyorum genelde. Bir de komedi olmasına da dikkat ederim.
Korku olmaması ve çok eski filmleri tercih etmiyorum.
imde puanına dikkat ederim
saçma sapan şeyleri izlemem denk gelirsem de yarıda bırakırım
Senaryo'nun ilgi çekici olması lazım.
Bilim kurgu fantastik severim
Evet IMDB ye bakarim, ya da fragmanina
Tek kriterim sessiz bir ortam ve mısır 😂
Yakışıklı karakter yoksa izleyemiyorum
Imdb puanı ve konusu
Gerilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar