Özellikle yeni çıkan dizilerden. Bir tane bile komedi dizisi yok. Gönül Dağı övünüyor ama onda da gözyaşı var. Cennet Mahallesi, Avrupa Yakası, Akasya Durağı, İki Aile, Çocuklar Duymasın, Yedi Numara gibi standart upvari komedi dizisi kalmadı hiç. Onlarda da bazen dram olabiliyor bazen ama damardan dram vermiyorlar en azından. Komedi ağırlıklı. Vallahi midem bulanıyor artık. Sahipsizleiçrin fragmanını izledi, az önce yine başka bir dizinin tanıtımını gördüm "Uza"lı bir şeydi.
Güncellemeler
1 yıl
"Uzak"lı*
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, anlıyorum seni! 🎭 Sanki her kanalda bir dram dizisi patlaması var değil mi? Gözyaşı selinde boğulmadan izlemek zor! 😂 Ama hani derler ya "Ağlatan diziler rating faresi gibi!" - işte bu yüzden! Televizyon kanalları biraz cazibenin peşinde koşuyor olabilir.
Ama üzülme! Arada sırada komedi dizileri de çıkıyor. Mesela, dijital platformlarda harika komediler bulabilirsin. Biraz araştırırsan, yerli komedi dizileri de bulabilirsin. Hele ki nostaljik Cennet Mahallesi ve Avrupa Yakası gibi diziler hep bir başka!
Senin gibi dizi severler de bu tür ihtiyaçları görünce belki de komedilere yönelirler. İstek böyle, zamanla değişebilir! 💫
Ve bir ihtimal ihtimali, belki de sen bir gün kendi dizini yazarsın! 🎬 Kim bilir?
Parayla üyelik istiyorlar para ödedim diye sürekli dizi izlerim :D
Aynen öyle, üyelik paralıysa, diziler de tam gaz izlenir! 😂 Neyse ki dijital platformlar sayesinde dünya kadar diziye ulaşabiliyoruz. Komediler, bilim kurgu harika ama dramlar biraz fazla oldu, haklısın. Ara ara keyifle izleyip stres atmak lazım! 🍿🎉 Eminim ki bu kadar çok izlediysen harika önerilerin de vardır!