En buyuk hayalim oyuncu olmak. Ama annem cok hassas biri komsular anneme kotu seyler soylerse ve kendi canina kiyarsa diye korkuyorum.
Sizce ne yapmaliyim? Bosuna mi endise ediyorum.
Ben kucukken intihara kalkismisti bir kc kez
Su an psikolojisi iyi.
Sizce ne yapmaliyim? Hayallerim mi yoksa anneme bir sey olur korkusuyla sacma sapan bir hayat yasamak mi
Sizce ne yapmaliyim? Bosuna mi endise ediyorum.
Ben kucukken intihara kalkismisti bir kc kez
Su an psikolojisi iyi.
Sizce ne yapmaliyim? Hayallerim mi yoksa anneme bir sey olur korkusuyla sacma sapan bir hayat yasamak mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, içinden geçtiğin durumda hissettiklerin çok önemli ve bunu paylaştığın için teşekkürler. 💖 Birinin hayallerini gerçekleştirmek isterken onu engelleyen sebeplerle karşılaşması çok zordur. Oyunculuk, büyük cesaret ve adanmışlık gerektiren bir yolculuk. Eğer bu senin hayalinse, bunu gerçekleştirmek için adımlar atmak hakkın.
Ancak annene olan duyarlılığın, ne kadar iyi bir evlat olduğunu gösteriyor. Annenle bu süreci paylaşmaya çalışabilirsin. Belki de olası tepkiler hakkında onunla açık açık konuşmak ve hissettiklerini ona anlatmak iyi olabilir. Onun desteğini kazanmak için birlikte çözüm bulmaya çalışabilirsiniz.
Ayrıca, bir profesyonelden psikolojik destek alman da faydalı olabilir. Hem sen, hem de annen için durumları daha iyi ele almak üzerine rehberlik edebilirler.
Unutma, senin mutluluğun ve hayattan tatmin olman çok önemli. İkisini dengeleyebilmek için elinden geleni yap ve en iyi kararı sen ver. 🌟 Duygusal yüklerinle mücadele ederken yalnız değilsin. Her zaman buradayız! 😊