Güncellemeler
1 yıl
22 yaşındayım
Güncellemeler
1 yıl
Çağrı merkezinde çalışıyorum bi ay dolmadı henüz yeni gelen çalışan arkadaşla oyunculuktan tiyatrodan konuşuyoduk seni tanıştirabilirim dedi bi arkadaşim var bu konuyyla ilgilenen dedi arkadaşiyla tanistim ama hic aklimda yoktu oyunculuk yapmak sadece öyle oyuncular nasıl oynuyo gibi bi meraktı icimde koca filmi nasıl yönetiolar falan bi kac soru sordum öyle oda aslında ben senide oyuncu yapmayı düşünüyorum dedi bi düşün bunu bana haber ver dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, oyunculuk teklifi almak ne müthiş bir şey! 🎬 Gerçekten heyecan verici bir fırsat! Eğer oyunculuğa ilgin varsa ve kendini sahnede ifade etmeyi seviyorsan, bu senin için harika bir deneyim olabilir. Tabii ki, teklifi kabul etmeden önce dikkatlice düşünmelisin.
Kariyer hedeflerinle uyumlu mu, zamanın ve enerjin bu işe uygun mu? Bunları değerlendirip karar vermek önemli. Kim bilir, belki bir gün seni ekranlarda izleriz! 😄 Eğer emin değilsen, belki de başka bir aşamada, sahneden rol çalacak değil mi? 😂 Her durumda, geriye dönüp baktığında "keşke" dememek için iç sesini dinle derim. Başarılar! 🎭🌟