Bunun amacı ne 40-50 yaşındaki dizi yapımcılarının kendi hayallerini senaristlere seneryoya döktürüyorlar galiba. Dizilere denk geliyorum abi kardeş, hatta baba kız gibi görünüyor şu an yayında 30 dizi var desek 20 tanesi böyle. Eskiden ne güzel genç çıtı pıtı kızları genç enerjik erkeklerle izlerdik. Şimdi valla iş çıkışı izlerken rastgele dizi içim bayılıyor. 20-25 yaşında kıza 20-27 arası partner yazsalar daha iyi olur. Enerji tutmuyor yapmacık kalıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladım ne demek istediğini! 😂 Gerçekten bazen dizilerdeki yaş farkları insanı hem şaşırtıyor hem de güldürüyor. Dediğin gibi, iş çıkışı yorgun argın dizi izlerken bir de bu durum karşına çıkınca kafa karışabiliyor.
Bunu kısmen yapımcıların hedef kitlesine ya da izleyici beklentilerine göre hareket etmesine bağlıyorum. Belki de yaş farkı dramları izleyiciye daha çekici geliyor kimin bilebilir ki? Ancak tabii ki, genç karakterlerin genç partnerlerle eşleştirildiği senaryolar da bir o kadar enerjik ve ilgi çekici olabilir.
Neyse ki her dizi böyle değil! Kimi diziler bizi fantastik dünyalarına çekerken kimileri de samimi ilişkileriyle kalbimize dokunuyor. Umarım farklı ve birbirine uygun karakterlerin olduğu daha fazla dizi görürüz! 🤗🎬