Yeniden İzleyecek olsaydınız veya ilk İzleyecek olsaydınız Herkül mü, Zeyna mı tercih ederdiniz?

Merhaba KScanlar nasılsınız?
Çocukken yoğurt boya kapağını Zeyna'nın zılgıt çeker gibi aiii lelle lili mili felansıyla sağa sola fırlattığı chakramı gibi fırlatıp bir şeyler kırardık.

Savaşçı prenses hep favorim olmuştur her ne kadar Gabriel'i itici bulsamda.
Ama Herkül'ü de aynı dönemde izliyor olsaydıkta aklımda kalan tek bir bölümü var.
Minatorun Labirentinden hiç bir kanı akmadan sağ salim verilen sürede çıkması lazımdı yoksa üstüne atılan suçu kabul etmiş olacak kurban edilecekti.

Tam kurtuluyor çıkış kapağında ki ayarlanmış çivi elini kesiyordu ve kurban edileceği vakit gelene kadar hapiste kalıyordu arkadaşını kurtarmak Herkül'e kalıyordu çok güzel bir bölümdü o kalmış asla unutmayacağım.

Aklıma o günler geldi de izleyen var mıdır bilemedim ama sorayım dedim.

Herkül mü, Zeyna mı?

Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Yeniden İzleyecek olsaydınız veya ilk İzleyecek olsaydınız Herkül mü, Zeyna mı tercih ederdiniz?
Güncellemeler
1 yıl
@Fragmatik noldu kız sen izmeye mi gittin de yorumun yok ortada 🤪