Merhaba KScanlar nasılsınız? Çocukken yoğurt boya kapağını Zeyna'nın zılgıt çeker gibi aiii lelle lili mili felansıyla sağa sola fırlattığı chakramı gibi fırlatıp bir şeyler kırardık.
Savaşçı prenses hep favorim olmuştur her ne kadar Gabriel'i itici bulsamda. Ama Herkül'ü de aynı dönemde izliyor olsaydıkta aklımda kalan tek bir bölümü var. Minatorun Labirentinden hiç bir kanı akmadan sağ salim verilen sürede çıkması lazımdı yoksa üstüne atılan suçu kabul etmiş olacak kurban edilecekti.
Tam kurtuluyor çıkış kapağında ki ayarlanmış çivi elini kesiyordu ve kurban edileceği vakit gelene kadar hapiste kalıyordu arkadaşını kurtarmak Herkül'e kalıyordu çok güzel bir bölümdü o kalmış asla unutmayacağım.
Aklıma o günler geldi de izleyen var mıdır bilemedim ama sorayım dedim.
Herkül mü, Zeyna mı?
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Güncellemeler
1 yıl
@Fragmatik noldu kız sen izmeye mi gittin de yorumun yok ortada 🤪
Yeniden İzleyecek olsaydınız veya ilk İzleyecek olsaydınız Herkül mü, Zeyna mı tercih ederdiniz?
İzlemedin çünkü bende uzun yıllar sonra izledim de bildiğim kadarıyla altyazısı da yok.
Zeyna doğal olarak ölüyor ruhu gabriele eşlik ederek uzun bir deniz yolculuğuna çıkıyorlar
Japon bir prenses mi ne vardı baya japon mitolojiside girmişti işin içine onu kurtarmak için kendini feda ediyordu.
Gabriele onu geri getirecek bir büyü mü bir keşiş mi olmasına rağmen geri hayata döndürülmeyecek şekilde bir son savaştı çok ağlamıştı ben pek dil bilmiyorum diye fazla üzülmedim ama artık Zeyna yoktu gabriele yalnız kaldı
İnsana bir şey katmıyor sadece zamanla çalıp götürüyor zaman kaybı zamanın telafisi yok anladın mı zamanı satın alamazsın zamana asla geri getiremezsin insan sürekli yaşlanır onun için bugün ne yaparsan kardır boş vaktin telafisi yoktur ömrün telafisi yoktur anladın mı
Hocam hayatın artık garantisi neredeyse yok bela her yerde ne zaman başımıza ne gelecek bilmeden berbat bir zamana denk geldik sürekli psikolojimiz bozuk yaşıyoruz göre duya bir şekilde bize iyi ne geliyorsa yapmak lazım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Herkul
Herkül daha çekici gibi
Seni izlerdim ajanım😂😂😂
👉👈🥹🍓
Herkul
zeyna
ne kadin di ama sanirim sahiden izliycem 😀
İzle kız ama finali Türkiye'de yayınlanmadı spoi versem mi
hadi ya hatrlamiyom
İzlemedin çünkü bende uzun yıllar sonra izledim de bildiğim kadarıyla altyazısı da yok.
Zeyna doğal olarak ölüyor ruhu gabriele eşlik ederek uzun bir deniz yolculuğuna çıkıyorlar
Japon bir prenses mi ne vardı baya japon mitolojiside girmişti işin içine onu kurtarmak için kendini feda ediyordu.
Gabriele onu geri getirecek bir büyü mü bir keşiş mi olmasına rağmen geri hayata döndürülmeyecek şekilde bir son savaştı çok ağlamıştı ben pek dil bilmiyorum diye fazla üzülmedim ama artık Zeyna yoktu gabriele yalnız kaldı
Tabi ikisi sevgili olmasa iyiydi
ben seslendirme yaparim kendim 😀
Vay sesin o kadar iyi mi kız
yok iyi degil 😀
İkiside değill zaman kaybı boş beleş
Mitoloji adına yapılmış zamanında en iyi iki diziydi nasıl boş beleş oluyur kült onlar.
İzlediğim için biliyorum
İnsana bir şey katmıyor sadece zamanla çalıp götürüyor zaman kaybı zamanın telafisi yok anladın mı zamanı satın alamazsın zamana asla geri getiremezsin insan sürekli yaşlanır onun için bugün ne yaparsan kardır boş vaktin telafisi yoktur ömrün telafisi yoktur anladın mı
Hocam hayatın artık garantisi neredeyse yok bela her yerde ne zaman başımıza ne gelecek bilmeden berbat bir zamana denk geldik sürekli psikolojimiz bozuk yaşıyoruz göre duya
bir şekilde bize iyi ne geliyorsa yapmak lazım.
Sende haklısın kardeşim moralini iyi tut o zaman
Kötü işler yapmaktansa dizi izlemek daha iyidir
İyi şeyler de yapamıyoruz ki en fazla 20 civarı kedi bakıyorum onlara da veteriner masrafı yapamasamda mama alıyorum bu da bir şeydir.
Tabi ki Herkül
Zeyna
Herkül
Zeynaaaa🤩
Herkul
İkisini de duymusum ama oturup izlemedim hiç
Herkül
Zeyna 😊