Siz ne düşünüyorsunuz, eğer birini seçecek olsan hangisini seçerdiniz?
Güncellemeler:
1 ay
Sayemde bir çok kişinin gözleri açıldı ve gerçeği gördü😎😎
1 ay
Hades açık ara önde
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
6835işte vizyon sahibi biri daha
işte çsg seçilmesi gereken ve dertlerime derman olacak bir görüş
O eksiliyen bana aşık olduğunu başqa yollarlan da ifade edebilirsiö
Bu arada burada çok saçma mesajlar veriliyor. Ben de siz bilmiyormuşsunuz gibi ders vermeye geldim ehehe
ne mesajı o ://
Açıklamayı yeni okudum #_# aynen öyle/ eh mantıklı da zaten burada o baştaki dede tanrı diğerleri de iyilik ve kötülük temsilcileri, melek-şeytan veya onlar da tanrı olarak gösteriliyor. Samanyolu diyorsun bunlar da hep dini yayınlar. İslam'da iyi-kötü ayrımı olmadan (ki bu zaten mantıksız) doğruyu anlatma ve ona yönlendirme vardır.
Yüce Honos da ütopyanın allahı ama
Benim tarafım Hades eğlenceli olsa da Selena. 🧚♀️
Hadesin görevi belli ve sadece görev doğrultusunda hareket ediyor ama selena iyilik adı altında türlü kötülükler yapıyor. Eğer iyiliği yönetiyorsan her koşulda bunu yapman gerek. Selena sırf küçük düşürmek için kıvılcımı kaç kez rezil etmişti. İyiliği savunan biri her koşulda savunmalı bunu yaparak o üç kıza da kötü örnek olmuş oluyor.
Küçük düşürmek değil o. O ceza vermek. Hiçbir kötülük karşılıksız kalmaz.
İyiliği savunan birisi kötülük yaparak ceza veremez
Hiç o açıdan bakmamıştım, tüm bakış açımı değiştirdin şimdi 😕
Taci çok realist bir yaklaşım yaptı :( halbuki Hades hepsinden iyi ve görevini en iyi yapan karakter, eğer Selena olmasaydı kızlar aileleriyle mutlu mesut yaşayacaklardı :(
Ben onu bilmiyordum bak, tüm bölümleri izlemedim. 😕 o zaman yaşasın Hades!
Taci daha çok bakış açısı değiştirecek :/ hatta biraz da bencil ve kıskanç bir karakter Selena
Bazen gerçekleri görmek gerekir :D Baş hecelerinden oluşuyormuş Selena adı buna ben de şaşırmıştım.
Ayrıca selenanın taraf tuttuğunuda sen söyleyince fark ettim. Selena madem iyi biri sırf burağı kandırmak için sanayiyi kötü oyununa alet etmişti sanayinin duygularıyla oynamıştı. Taci bey bir dahaki sorunuzda da sihirli annemi incelerseniz çok mutlu oluruz, teşekkürler...
Kesinlike nasıl işine geliyorsa öyle davranıyor. Bir sonraki sorum Arkasokaklar ile ilgili olabilir, sihirli annemi de inceleyeceğim.
Helaal beeee
Eywallah brom
Çok bencildi zaten keşke hades birinci olsaydı 😡
Cadaloz o 🤭
Sbydaya dayı tokadı
Kafeler açıldı isürtmeye başaldı
Oy verecek olursam da Hades' in gülüşü hoşuma gittiği için Hades
hayır temelde Selena suçlusu
Değil selenayı kaleme hapseden de hades kazaya sebep olan da Hades
Cevabım bu arada hades
Taci başka dizide😂😂
Evet selanayi sevmiyodum zaten
Ben de sevmiyorum ezik o😡
Katiliyorumm 😏
İşte zeki biri daha😏
Ve şunu da söylim sürekli kıvılcım ve yengeleri onlara o kadar kötülük yaptı ve selrna sadece onlara ders olsun diye öyle yapıyordu amacı kötülük yapmak değil kıvılcım ve yengelerinin ders çıkarması için öyle yapıyordu
ama selena iyiliğe çekebilirdi konuşarak
Onların da ders alması gerekiyordu ama şimdi onların kötülüklerini göz önünde bulundurursak
ama selena yanlış yoldan ders verdi, bak samanyolu dizilerindeki dedelere herkesi doğru yola soktular
Bilemedim şimdi ama samanyolundaki dedeler ne alaka 😃
samanyolundaki dedeler de böyle kötü insanları yola getirirdi iyiliklerle:D
Hmm anladım 😃
işte realist biri dahda dmdj
Benim görüşüm neden 4 dislike aldı
Düşmanların çok ya da selena fanları beğenmedi🤨
Düşmanlar olabilir. Iqsuzlar takımı
Kim acaba onlar bilsek indiririz
Tahmin ediyorum dnxjdj
Çak engeli kurtul😁😁
Uğraşmayı seviyorum ya
2snlik iş yav manyak çok sitede