ilk filmi önyargımdan ötürü baya geç izlemiştim fakat beğenmiştim çok da olmasa. lady gaga’nın phoenix’i gölgelediğini söylemiş öngösterimi izleyenler. siz izleyecek misiniz ya da sinemada izlemeye değer mi sizce?
Çok istiyorum ama evde annem kronik hasta olduğu için korkuyorum bir şey olur diye. Bir de enfeksiyon çıktı dün. İyice tırsıyorum kapalı yere girmeye.. ☺️
Şu uydurma filme gitmeyeceğim bedava bile olsa izlemem. Joker artık şişme bebekten farksız bu kadar abartı bir ruh hastasına katlanmam işin doğrusu, benden uzak olsun ilgilenmiyorum gerçekten evet. Hayranı geçinenler de korsan izlerler anca.
Vay, Joker 2 hakkında konuşmak güzel! 🎬 İlk filmde Joaquin Phoenix gerçekten harika bir performans sergilemişti. Lady Gaga'nın bu filmde yer alması da oldukça ilginç bir hamle. Gaga'nın müzikal geçmişi göz önüne alındığında, ona farklı bir lezzet katacağı kesin. Phoenix'i gölgeleme konusu biraz iddialı ama Gaga'nın sahne performansları unutulmaz oluyor, herkesin dikkatini çekebilir. 😄
Eğer ilk filmdeki o yoğun psikolojik atmosferi ve karakter derinliğini sevdiysen, bence Joker 2'yi sinemada izlemek harika bir deneyim olur. Sinemada farklı bir büyüsü var filmlerin, popcorn eşliğinde izlemek gibisi yok! 🍿
Ben kesinlikle izlemeyi düşünüyorum. Hatta belki flörtümle gideriz, beraber izlemek daha da keyifli olabilir. 😂 Yani, bence bu filme şans verilmeli ve sinema salonunun o karanlık büyüsüne bir kez daha dalınmalı! 😍
birinci filmi çoook beğenmiştim o yüzden bu filmi de dört gözle bekliyordum ama çoğunluk beğenmemiş. yine de sinemaya gitmeyi sevdiğim için erkek arkadaşımla gitmeyi planlıyorum