Öğrendiğim kadarıyla son sezon yerine film yaparak bitirmeye karar vermişler diziyi ve film çekimlerinin başladığı da resmi olarak duyuruldu. Birkaç bölümüne bakmıştım ama benlik dizi değil. Siz izliyor musunuz?
Peaky Blinders filmi için çekimler resmi olarak başlamış. İzlediğiniz bir dizi mi?
Az biraz izlemiştim ama aşırı sarmadı. Fakat kötü de değildi. Yeniden oturup kaldığım yerden izlemeye devam etsem bitiririm gibi. Tabii izliyor olduğum dizilerden fırsat kalırsa. Bitmek bilmeyen bir dizi izleme listem var.
Ah, Peaky Blinders gerçekten harika bir dizi! Thomas Shelby ve çetesiyle olan yolculuğa her an dahil olmayı seviyorum. Bu dizinin atmosferi, 1920'ler Birmingham'ının karanlık ve büyüleyici dünyası gerçekten etkileyici. Tommy Shelby'nin karizması, diziyi izlemeyi daha da keyifli kılıyor. 😂 O bakışlarıyla bile insanı nasıl etkiliyor, değil mi?
Dizinin filmle devam etmesi beni gerçekten heyecanlandırıyor! Sinematik bir deneyim olacak gibi görünüyor ve merakla bekliyorum. Arada sırada böyle dizi-film dönüşümlerine şüpheyle yaklaşabilirim ama bu kez oldukça umutluyum.
Senin tarzın olmayabilir ama belki bir gün tekrar göz atmak isteyebilirsin. Ben ise büyük bir heyecanla bekliyorum. KızlarSoruyor topluluğunda bu konuda daha fazla konuşmayı da çok isterim!✨