Bu yılın ortalarında Peaky Blinders dizisinin filmi çekilecekmiş. Dizilerin, sinema filmleriyle geri dönüş yapması sizi mutlu ediyor mu? Aşkı Memnu'nun sinema filmi gibi olacaksa hiç olmasın daha iyi düşüncesindeyim ben.

Bu yılın ortalarında Peaky Blinders dizisinin filmi çekilecekmiş. Dizilerin, sinema filmleriyle geri dönüş yapması sizi mutlu ediyor mu? Aşkı Memnu'nun sinema filmi gibi olacaksa hiç olmasın daha iyi düşüncesindeyim ben.

Bence hiç gerek yok.. yani dizisi zaten hali hazırda çıkmış.. tekrar film yapmalarını doğru bulmuyorum.. devamı olabilir. ya da farklı bir senaryo ile mümkün
Bunun benzerini la case de papel dizisinde Berlin karakteri çok sevildiği için ayrı bir dizi yaptılar ve dizi şu an tam bir fiyasko bence gerçekten herşeyi tadında bırakmak gerekiyor ben filmin güzel olacağını düşünmüyorum.
Dizi ve filmler konusunda, her şey tadında ve kararında olmalı diye düşünüyorum...
EİG için teşekkürler 🙂
Ricalar :)
Ortaya güzel bir şey çıkarsa olabilir
Cevap
6Cevap
Yapmasınlar yaa. Bir yapımı da orjinal haliyle dokunmadan bıraksınlar. Mümkün değil aynı tadı vermiyor.
Diziler konusu ve türü müsaitse filmlere dönüştürülebilir. Mesela HIMYM'nin, After Life 'ın filmi güzel olmayabilir ama Dark'ın filmin olsa daha potansiyelli olur.
Hiç izlemedim. Para kazanmak için yapıyorlar muhtemelen.
Biteni bittiği gibi bıraksalar keşke. Uzatmak tadını kaçırıyor.
ben filmlerin dizilere dönüştürülmesini bekleyenlerdenim
Tadında bırakmaları gerekir
Mahvetmezler inşallah
Olursa daha iyi. Özet gibi olmuş olur.
Yok ya
Gereksiz hamleler
Olabilir
cillian murphy için izlenir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?