Milyonlarca izleyiciye sahip olan Peaky Blinders dizisinin yeni sezon çekimleri tamamlandı. Ne zaman yayınlanacağına dair henüz net bir bilgi yok ama çok uzun sürmeyeceğini düşünüyoruz yayın tarihinin.
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkürler Hayriii :)
Peaky Blinders 6. sezon çekimleri tamamlandı. İzleyecek misiniz?
1. Dünya Savaşı'nda aslında bizim ülkede hiç bilinmeyen, ama Çanakkale'den falan çok daha korkunç şartlarda çarpışmaların yaşandığı ve İngiliz halkının fırına ekmek sürer gibi ateşin altına sürüldüğü Marne ve Somme muhaberelerinde lağımcılık yapmış ve bu sırada hayatı kaymış Birminghamlı bir çingene çete liderinin, savaşta öğrendiklerini sivil hayatta yükselmek için kullanması ve bu uğurda canavarlaşması temalı bir yapım.
İnsanımız genelde genel karakterlerin aşırı karizmatik ve ikonik olmasına takılıyorlar da, aslında 1. Dünya Savaşı'nda cepheye sürülen kayıp nesillerin dünyasını, bugünkü devlet-toplum algısının oturuşunu ve bir adamın, aslında herşeyin yalan olduğunu tüm gerçekliğiyle görüp, bir daha hiç kurtulamadığı o cephe psikolojisini kendi avantajına kullanması gibi bir konusu var.
''Geçmiş benim meselem değil, artık zaten geleceği de umursamıyorum. Umursadığım tek şey şu anki dakika. Cephede bize bir tek onu verirlerdi. Her şey bir dakikadan ibaretti, dakika dakika yaşardık. Önceden kimdin, ne yapardın, kiminleydin hiçbirinin zerre kadar değeri yok, sonradan olacaklarının, yaşayabileceklerinin hiç kıymeti yoktu. O dakikanın yanında, hepsi birer hiçti''
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Artık bitirseler iyi olur gibime geliyor.
Zaten Alfie de pek gözükmüyor. Tommy Shelby ne kadar karizmatik bir insandır temalı bir slideshow'a döndü dizi
İzlemeye hiç başlamadığım dizilerden. Bu arada ben okula gidip part time çalışıyorum nasıl izleyeyim bu kadar dizi filmi
Kesinlikle izleyeceğim en favori dizimdir kendisi çok sevdim. Tommy Shelby gel artık özlendin🔫
Çok methedildi ve 2 sezon zorla izledim..
Çok basit 5. Sınıf bir nafya dizisinden başka bir şey değil.
Başlayıp bitiremediğim dizilerden. 1. sezon sonrası sıktı beni. Thomas için zar zor katlandım.
1 seneden fazladır bekliyorum. Umarım la case de papel gibi 5 bölüm yapmazlar.
Bu dizi Netflix orijinal dizisi olarak yayınlandı demi?
Bu diziyi merak ediyorum konusunu okumadım henüz ama her yerde görüyorum
1. Dünya Savaşı'nda aslında bizim ülkede hiç bilinmeyen, ama Çanakkale'den falan çok daha korkunç şartlarda çarpışmaların yaşandığı ve İngiliz halkının fırına ekmek sürer gibi ateşin altına sürüldüğü Marne ve Somme muhaberelerinde lağımcılık yapmış ve bu sırada hayatı kaymış Birminghamlı bir çingene çete liderinin, savaşta öğrendiklerini sivil hayatta yükselmek için kullanması ve bu uğurda canavarlaşması temalı bir yapım.
İnsanımız genelde genel karakterlerin aşırı karizmatik ve ikonik olmasına takılıyorlar da, aslında 1. Dünya Savaşı'nda cepheye sürülen kayıp nesillerin dünyasını, bugünkü devlet-toplum algısının oturuşunu ve bir adamın, aslında herşeyin yalan olduğunu tüm gerçekliğiyle görüp, bir daha hiç kurtulamadığı o cephe psikolojisini kendi avantajına kullanması gibi bir konusu var.
''Geçmiş benim meselem değil, artık zaten geleceği de umursamıyorum. Umursadığım tek şey şu anki dakika. Cephede bize bir tek onu verirlerdi. Her şey bir dakikadan ibaretti, dakika dakika yaşardık. Önceden kimdin, ne yapardın, kiminleydin hiçbirinin zerre kadar değeri yok, sonradan olacaklarının, yaşayabileceklerinin hiç kıymeti yoktu. O dakikanın yanında, hepsi birer hiçti''
Thomas Shelby üzümlü kekim ☺️
Yeni başladım 1. Sezondayım daha çok var ya uf
@Mayysamira çok kaliteli bir dizidir
Çıksın artık diziyi unuttum
Heyecanla bekleyenlerdenim🤞
Bi yayınlansa artıkkk
Yayınlandığı an tüm bölümü bitireceğim
Ders çalışmam gerek:/
Çok bekledik elbette.
Tabikiiii çok seviyorum 😍
1 bölüm baktım aşırı sıkıcı
ömrümüz dizi izleyrek geçti
Hiç izlemedim mafya dizilerinden gına geldi.
Umarım izleyebilirim aşırı hayranıyım çünkü
O kadar ağır ilerliyor ki izlemeye dayanamıyorum
Dizi izlemeyi sevmem , o yüzden hayır
Hayattan zevk almıyorsunn
Dizi izlemeyi sevmedigim icin mi? 😂
Evet büyük kayıp 😄
Olmadığına eminim kendim icin onun yerine 1bucuk ssatlik film izleyip sonra kitap okumayi tercih ederim
Dizi izledikten sonra da kitabını okursun 😄
Uzun soluklu şeyleri sevmiyorsun anlaşılan
İzledim de sıkıcı geldi
En sevdiğim dizi elbete izleyeceğim 😂
Güzel mi bu dizi konusu ne
Dört göxle bekliyorum
O adam resmen bu çağa ait değil
hiç izlemedim başlayayım bende
Kesinlikle bir an önce başlamalı artık.
Yeni başlamıştım izlerim muhtemel
Kaçmaz bro beklemedeyiz
İzlemem