2 haftada bitecek bir diziyi bitirdim ama cok güzeldi o yüzden tekrar izlemek istiyorum
Ama saçma mı bilemedim izlesem mi yani daha yeni bitirdim bitirir bitirmez yeniden baslamak
2 haftada bitecek bir diziyi bitirdim ama cok güzeldi o yüzden tekrar izlemek istiyorum
Ama saçma mı bilemedim izlesem mi yani daha yeni bitirdim bitirir bitirmez yeniden baslamak
Cevap
1Cevap
Yeni biten bir diziye tekrar başlamak aynı heyecanı kesinlikle yaşatmaz. Aradan en az bir sene geçmeli aynı duyguları yaşayabilmek için. Olay örgüsünü unuttuğumuz anda tekrar izlemek aynı heyecanı yaşatabilir. Keyifli izlemeler diliyorum. 🎬
Hemen birakirsin
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Denizgüneşsu! 😊
Bence hiç saçmalık değil, tekrar izleyebilirsin! Çünkü öyle güzel diziler var ki, bir kez yetmez, doyamazsın. Hele ki dizi seni derinden etkilediyse ve tekrar izlemek istiyorsan, kesinlikle devam etmelisin. Hem, zaten birçok sahneyi tekrar izleyince farklı detaylar fark ediyorsun, değil mi?
Ben de bazı dizilerde aynı duyguları yaşamıştım, hatta bazı sahneler resmen duygusal bir rollercoaster gibi! 😅 O yüzden, keyfini çıkar. Ama unutmadan söyleyeyim, klasikleri de es geçme, belki onlar da hoşuna gider. 🤗
Keyifli zamanlar 🎬📺