Özlediğiniz, tekrar yayınlansa bayılarak izlerim dediğiniz bir dizi var mı?

Özlediğiniz, tekrar yayınlansa bayılarak izlerim dediğiniz bir dizi var mı?

Forever çok güzeldi. Tek sezon sürdü iptal edildi sonra. Person of Interest tekrar tekrar sıkılmadan izleyebileceğim bir dizi. Bir kaç tane daha ismi çok duyulmamış tek sezonda iptal olan dizi var. Ama bu ikisi keşke daha uzun sürseydi.
Yüzüklerin Efendisi filminde Gandalf'ın bir repliği var: "Yaşayanların çoğu ölümü hak eder. Ölenlerin bazıları da yaşamayı." Bu sözü bu konu için de kullanabiliriz. Çoğu dizi, piyasada kaliteli dizi olmadığı için devam ediyor. Kötünün iyisi yani. Efsane olarak niteleyebileceğimiz ve devam etmesi gereken diziler de var.
Ben başlarım ve sık tekrar izlemem bunu tadında bırakır 1 yıl veya daha uzun bir süre sonra tekrar izlerim.
Tadında kalsın. Uzattıkları zaman keyfi kaçıyor.
Cevap
32Cevap
Bence sezonu devam etmeli.. ama yeniden çekim olmamalı bir süre. bazı diziler de gereksiz yere uzuyor o zaman da çok kötü oluyor tadında bırakılmalı bence.. ve bittiyse de tekrar çekilmemeli ya da devam etmemeli
Yayınlansa da izleyemem, taşınalı 6 ay oldu merkezi sistem girişi televizyonun karşısındaki duvarda ordan kablo çekilecek yerde dursa çocuk çeker tavandan çekicez onu da kapatacak aparat olmazsa çirkin durur o aparatı almaya da üşeniyoruz Netflix, Youtube, Puhu falan idare ediyoz.
La Casa De Papel'in son sezonunu ilk izlediğimde sıkılmış olsam da gün geçtikçe aslında diziyi ne kadar sevdiğimi ve özlediğimi fark ettim. Yeni sezonları gelse kesinlikle izlerim. Ayrıca Into The Night dizisini de özledim ve devamının gelmesini isterim.
Valla fotodaki gibi La casaya asla hayir demem bayila bayila izlerim. Bide Alice in borderland var o da cok iyiydi ona da hayranim resmen ve yakin zamanda tekrar izleyebilirim izlemediysen kesinlikle tavsiye ederim pisman olmayacaksindir..
Alice in Borderland dizisini ilk kez duyuyorum. Bakarım muhakkak.
Aaa ama olmaz ki boyle🥹kesinlikle ama kesinlikle izlemelisin bak gecen gun de bir arkadas oneri istemisti ilk bolumu izledi geldi cocugun aklina hayran kaldim ikinci bolumu izlemeye gidiyom ben bye diyip gitti oyle tutuldu yani dkfgjdfkjg
Squid game izlediysen o tarz oyunlar oluyor ama bu cok daha heyecanli ve cok daha fazla oyunlar var bide orada kapali bir alan bu acikta tokyo sehrinde oluyor japon netflix dizisi zaten.
Eger site yoksa hemen vereyim izleyecek bende bol...
Zaten isteyen istediğini izleyebiliyor artık.. Vizyonda olmasına gerek yok.. Geniş Aile'ye sardım iki gündür.. Henüz sıkılmadım.. 😄
Tekrarlarından bahsetmiyorum. Final vermiş dizilerin yeniden başlamasından, yeni bölüm olarak yayınlanmasından bahsettim 😄
Tekrar yayınlanması dedin.. Kelimelerle aram iyidir, lütfen.. 😄
Yanii yeni bölümleri tekrar yayınlansa demek istedim. Eksik yazmış olabilirim 😄
Yeni bölüm nasıl "tekrar" olabilir ki.. 😅
Ayy sende tamam, hatalı yazmışım işte. Sıkıştırıp durmasana 😄
İyiydi böyle ya.. 😄
Tamam tamam.. :))
Vikings dizisini 6 kere izledim halada açar izlerim niye izlenmesin gerçekten kaliteli bir dizi/film ise her izlediğinde yeni şeyler fark eder daha mutlu olursun
Ben tadında kalsin diyenlerdenim. Çünkü tekrar izlemenin bir etkisi olacağını sanmıyorum. Bildiğim sahneler bildiğim olaylar olması ben de bir heyecan yaratmaz
Merak ettiğim yedi numara yeniden yayınlansa eski tadı olur mu diye ancak sanmıyorum. O kalite de oyuncu kitlesi bu zamanda göremiyorum gibi. 🤔
Keşke hafızama reset atıp yeniden başlayabilseydim dediğim diziler ;
GOT
Prison Break
Breaking Bad
Death Note (Anime Dizi)
Şahsiyet
Vikings
Bence 2 seçenekte olmalı baIlarının devamını merak ediyorum bazılarınında tadında kalmasını istiyorum
Çılgın Bediş
Lise Defteri
Bir de bu aralar ergenlik çağlarımın dizisine ihtiyacım var yani Acemi Cadı'ya 🤗
çok var cidden. konusuna bağlı. uzayınca poha saracaksa bitsin. ama devamı geldiğinde aynı tatla izleyebileceksek konusu baymayacaksa devam etsin
Dizi değil de yüzüklerin efendisi güç yüzüklerini tekrardan izlerdim eğer yayınlansaydı
7 Numara denk gelirsem mutlaka izlerim ve hiç sıkılmam.
Aradan 5-10 sene geçtikten sonra tekrar başlanmalı bence. :D
Valla punisher ı bitirmiştim ama tekrar başlıycam daredevil i bitirdikten sonra
Uzayan dizilerde senaryo bir süre sonra saçmalamaya başlıyor
Sihirli annem Ruhsar çocukluğumuz çılgın Bediş vardı bücür cadı
Supernatural ve Sons of Anarchy biraz daha uzun olsaydı keşke
Breaking bad dizisinin başka bir spin-off'u gelirse güzel olur, şahsen izlerim ben.
Mutlu sonla bitenler tadında kalsın mutsuz sonlar devam etsin
Çok iklimde kaldığim konu bazı dizileri cidden çok özlüyorum izleyince o günleri yaşıyor gibi hissediyorum fakat bitince pişman oluyorum
Evet çok özlüyoruz keşke başlasak diyoruz ama asla eskisi gibi olmuyor biten bi sey
Tadında kalsın ama bazı diziler yarım kaldı onlar kaldığı yerden devam etsin
İçerde şevkat tepe akasya durağı tekrar başlamalı
Breaking Bad tekrar çekilse izlemem o efsane oyuncuların performansı patlattı o diziyi daha çok. Hikayesi iyi zaten ama bence öyle ekip iyiydi
O güç istiyordu gözünü kirmadan oldurdugu sahnede dondum kaldım ki hayatı boyunca kaygı içindeydi kanser oldu zaten öleceğim diyerek tüm riski aldı aslında bence bizde böyle yaşamaliyiz olmeyecekmis gibi yaşıyoruz ama bir doktor iki ay ömrün kaldı deyince hayatımda neleri kurturabilirim aman şunu yapmadan olmeyeyim derdindeyiz bence bir diziden daha fazlası insan psikolojisini iyi işlemiş Jesse de mesela artık masum insanların öldürüldüğünü gördüğünde istemiyorum demeye başladı Walter sanki o vicdanı kaybetmis gibiydi
The vampire diaries the originals ve daha bir sürü
Ezel keşke başlasa be
Her şey tadında kalmalı.
Tadında kalsalar daha iyi gibi.
Avrupa yakası var Ay çok özledim karakterleri
Tekrar başlanmalı bencesi
Başlasın. Kötü başlarsa bırakırım
Tadında kalması daha iyi olur.
Tadında kalsın. Yeni dizilerle devam.
Tadında kalmalı özlemdikçe tekrar tekrar izlenmeli
Bitmeli yoksa sakız gibi oluyor bazıları 😅
Tekrar başlayan bi dizi ayni tadı vermez