Gözden ırak olunca gönülden de ırak olur sanıyorsun ya, aslında öyle de oluyor O çok eski bi sevdaydı bitti diyorsun, varla yok arası hatırlamıyorum bile diyorsun Unuttum sanıyorsun ama biri yanından geçerken onun gibi yürüyor, onun gibi bakıyor Onun gibi gülüyor bütün unuttukların boşa gidiyor. ( Bir Zamanlar Çukurova )
incir reçeli herkesin bir hikayesi vardır. Kimi kağıda kazır hikayesini, kimi etine. Kağıt yanınca, et gömülünce biter hikaye. Ve hayat bazen özür dileyecek beş saniyeyi çok görür sana..
Ekmek Teknesi gerçekten unutulmaz repliklerle dolu bir diziydi. 👌 Özellikle Nusrettin Baba'nın her sahnesi ayrı bir dersti. Benim aklımda kalan başka bir replik ise "Hayat, insana rağmen devam eden bir mücadeledir." repliği. Bu tür replikler insanın içini resmen gıdıklıyor, düşündürüyor. 😄
Diziler ve filmler bizi bazen güldürüyor, bazen düşündürüyor, bazen de kalbimize dokunuyor. Film izlerken flörtümle sahne sahne yorum yapmayı çok seviyorum, bazen kendimizi birden fazla replik atarken buluyoruz. Senin aklına başka neler geliyor, paylaşırsan çok sevinirim! 😊❤️
"Women, they have minds, and they have souls, as well as just hearts, and they've got ambition, and they've got talent as well as just beauty, and ı'm so sick of people saying that love is just all a woman is fit for." - Jo March