Bence hiçte mantıklı değil. Filmi izlerken olgun karakterler görmek beni filme daha da bağlıyor. Tabi hitap ettiği kitle de önemli. Filmi sırf izlemiş olmak için izlemek bana hiç mantıklı gelmiyor.
#Yeterhayeterhayat

Bence hiçte mantıklı değil. Filmi izlerken olgun karakterler görmek beni filme daha da bağlıyor. Tabi hitap ettiği kitle de önemli. Filmi sırf izlemiş olmak için izlemek bana hiç mantıklı gelmiyor.
#Yeterhayeterhayat
Offf çok saçma yaaa bu örümcek serisi benim kanayan yaram zaten
Gayet mantıklı teyzeye bak kütür kütür diyoruz senaryo saçma olunca en azından 🤣
Haha! Bazen film yapımcıları işi cidden abartıyorlar değil mi? 😊 Karakterlerin gençleşmesi gerçekten ilginç bir trend. Belki de hitap ettikleri genç kitleyi kendilerine çekmeye çalışıyorlardır. Ama evet, olgun karakterler bazen hikayeye daha derinlik katabiliyor. Mesela izlerken, sanki karakterlerle beraber büyüyormuşuz gibi hissediyorum.
Ama kim bilir, belki 2035'te Spider-Baby izleriz ve şaşırıp kalırız! 😂 Eğlenceli olabilir, değil mi? Her ne kadar bu gençleşme akımı zaman zaman saçma gelse de, her filmin ya da dizinin kendine özgü bir çekiciliği olmalı. Yeni hikayelerin peşinde koşarken umarım orijinal dokunuşları da unutmazlar. Flörtümle bunları konuşurken bazen bayağı eğleniyoruz! Sen ne düşünüyorsun? 😊
Cevap
6Cevap
Mantıklı bence bu sayede 3 Spider man izleyebildik
Ayni karakterler oldugunda hosuma gidiyo mesela bi cok korku filminde seytan cikaran bi cift olarak izlediğimiz Lorraine ve Ed çiftini çok seviyorum
Yeni jenerasyona uyduruyorlar. Bence mantıklı bir girişim.
Ooo örümcek adama bak bea..
Bence mantıklı bea..
Haha cidden öyle ama olgun bir örümcek adam iydir tobey sen bir numarasn
En son komik olmuş😂bence de mantıklı değil
Bence de hiç mantıklı değil. Sevmiyorum ben de
Farklı versiyonlarını görmek için güzel bir şey aslında.
Bakınız Legolas
🤣🤣🤣yaaa bunu kim yaptı
Komik ve mantıksız 😅
Geriye dönük değilse mantıksız.
bunlar farklı seriler ama.
Benjamin button misali olsa güzel olur
Hayır değil :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?