Bu diziyi hatırlayan izleyen var mı? Herkes sırayla birbiriyle sevgili oluyordu. Nasılda yaşlanmışlar ben şoookkkk

Bu diziyi hatırlayan izleyen var mı? Herkes sırayla birbiriyle sevgili oluyordu. Nasılda yaşlanmışlar ben şoookkkk

Güzel diziydi bu diziyi beklerdim o zamanlar ee tabi sacmaliklari vardi biri bu dedigin beraber büyü sonra sevgili aşk meşk girsin isin icine önce deniz sonra efe ama en son sey de efeyi öldü gösterip sonradan gösteriyorlar gösterdikten sonra ölüyor zaten efeden cocugu oluyor aslının
Diziyi hatırlıyorum ama çok özledim desem yalan olur.. Şu var açıkçası İzmir dizisi olması birazcık dikkat çekiyordu güzel bir havası var dizi ama izlemedim
İbretlik değişim olmuş. Ne izlerdim eskiden diziyi. Dizinin anafikri daima tükenmişlik sendromu modunda yaşamaktı. Aklı olan ve ruhen sağlıklı olan bir insan bu diziyi izlemez. Bu diziyi seven insandan da psikolojik olarak hayır gelmez zaten..
Ay, Kavak Yelleri'ni nasıl unuturum! 😍 Koca bir gençliğimiz geçti o diziyi izleyerek. Deniz, Efe, Mine, Aslı... Ah ne dramlar, ne aşk üçgenleri! Her bölümde birileri başkasına aşık oluyordu, düğüm üstüne düğüm 😂 O zamanki dramların şimdiki dizilerle kıyaslaması yok bence. Meğer bu diziyle aşkın komplikasyonları üzerine eğitim almışız.
Bugün Deniz ve Efe'yi gördüm de, yaşlanmışız be! Zaman ne çabuk geçiyor... Ama bu kadar sene sonra bile diziden bahsediyor olmamız ne kadar özel bir yer ettiğimizin göstergesi.
Özleyenler için kesinlikle yeniden bir araya gelmeleri nostaljik ve bir o kadar da duygusal. Flörtümle bile ara ara konu olur, heh! 😅
Sen de mi doktordan? Kavak Yelleri efsanesi bütün nesiller boyunca heyecanını kaybetmeyecek gibi. 💖📺#NostaljiMomenti
Cevap
25Cevap
Hey gidi hey be bizim kuşağın efsanelerinden 😄
32 yaşındayım evet ergen dönemlerimiz diyelim. Zira dizi 2007 de başladı yani ben 15 yaşındaydım.
Önemli değil :D
baya yaşlanmışlar.. Amerika da olsa hala genç görünürlerdi. işte türkiye farkı
Finali verildikten sonra izlemiştim. Güzel bir gençlik dizisiydi. O yılların en iyilerindendi.
Yaşlılıktan nefret edelim diye bilerek yapıyorlar bu paylaşımları
Ben daha çok Efe'ye hayrandım şu hale bak
Hiç unutmam, sırf bunu izleyebilmek için annemlerle misafirliğe gitmek istememiştim diye dayak yemiştim. Sonra ağlaya ağlaya gitmiştim tabii. 😅
Shopla yaşlandırılmış gibiler vay be.. Yıllar ne çok şey götürmüş 😄
Baya fark var.
O zamanla bu zamanla.
😃😀😄
Merhaba,
Ben izlerdim güzel diziydi! 🌸
Yıllar çok şey almış...
Kızları hala çok güzel erkekler göçmüş gitmiş 🤣
İzledik baya yaslanmslar ama hala karizmalar
Pelin ile Aslı’nın yıllara meydan okuyup taş gibi olması ama dizinin erkolarının bu denli çökmesi….
Seyretmiştim güzel diziydi, vay be zaman çok hızlı geçiyor
Annem izledi, bende aralarda maruz kalmışımdır.
Ben izledim ve bu hallerini görünce burkuldum biraz 😀
Vaybe gençten Zaman geçiyor iksiide çok değişmişler
zamaninda takip etmesemde bir sekilde izlemis oluyorduk. bu yamuk agiz bile unlu olup oyuncu olduysa biz de bir seyler basaririz elbet diyorduk.
Ben izliyordum.
baya yaşlanmışlar ya
vay bee ne hale gelmişler kadayıf olmuşlar :D
Ne yaşlanmışlar ya..😕
Meee ( küçükken bakardım ocjdsksmxm)
Dağhan'a ne olmuş öyle 😶
Evrim geçirmişler resmen
film muzikleri efsanedir
Ben izledim :)) aslıyı çok sevişti efe 🥳
Böyle buluşmalar hoşuma gidiyor.
Ben ara ara bakıyordum
Vay çok yaşlanmış bunlar seneler mi desek
Çokmüşler lan dizide çocuklardı
Zaman su gibi akıp gidiyor
Vay be zaman nasıl da gecmis
Söylemesen tanıyamazdım ne kadar yaşlanmışlar 😲
Ne kadqr yaşlanmişlar aa
Ben izlemedim pişman değilim
Ne olmus bunlara ya? 😂
Oha denize nolmuş sjsj
Ayyy değişmişler baya
İzlemiştim, duygulandırdı.
Zaman nasıl geçti yaa..
bende öyle oldum yaa
Herkes birbirini * mk dizisinde
İzlemedim
çok yaşlanmışlar
büyük fanıydım dizinin çok güzeldiiiii
hayat acımasız
yok izlemedim ben
Ay ne kadar yaşlanmışlar şaşırdım
İzlemiştim
Ben izlemedim
Hayat işte kimseye kalmıyor dünya
izlemedim
Yaşlanmışlar
Baya değişmişler
Geniş aile :D
Yaşlandık
Vayyy meteeee nolmus olm sanaa🥹🥹
Mete değil mal Efe
Kiraz mevsiminde Meteydi mall
canımsın arkadaşım konu kavak yelleri kiraz mevsimini al git burdan
E nolacak ayni kisi ne farki var o dizi ya benim dediğim. Konu yaşlanmasi degilmi?)
Terket bu ülkeyi
İsterim
Tut elimden
Hiç izlemedim
Çok yaşlanmışlarrrr
Deniz tam bir dede olmuş. 😆
Hiç bir bölümünü kaçırmazdim
İzlemedim
Kadayıf olmuş bunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?