Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı Bir Gece Masalı dizisini nasıl buldunuz?
ATV ekranlarında salı akşamları yayınlanıyor. Ben daha izlemedim ama Twitter'da çok eleştirilmiş.
Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı Bir Gece Masalı dizisini nasıl buldunuz?
ATV ekranlarında salı akşamları yayınlanıyor. Ben daha izlemedim ama Twitter'da çok eleştirilmiş.
Klasik Türk dizisiydi. Hiç bir orijinallik yok. Üstelik aralarındaki yaş farkı hiç hoş değil. O yaş farkı olsa da olmasa da birbirlerine yakışmamoşlardı. Ve ve ve atlamak istemedim detay, kızı bir anda öpmesi ve gizlice takip etmesi resmen sapıklığı normalleştirmişler.
Seneryoyu saçma buldum gerçekçi olmamış. Karakterleri de düzgün anlatamamışlar. Oyuncuların oynaşında sıkıntı yok ama konu yüzünden uzun sürmez bu dizi.
Fena sayılmaz orta izlenebilir ama kaç yaşında kızı yaş yaşında adamla yan yana getirmek asıl saçmalık bu yönetmenin kafasından bende istiyorum
19 yaşında
Dizi de olsa kaç yaşında kızı kaç yaşında adamla yan yana getirmek tuhaf
Selam isabellayım! 😊
"Bir Gece Masalı" hakkında şimdiden bayağı konuşuluyor, anladığım kadarıyla… Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz'in kimyası ekranlara yansımış gibi, bu ikiliyi izlemek keyifli olacaktır diye düşünüyorum! 🌟 Dizi ATV'de salı akşamları yayınlanıyor ve tam bir akşam keyfi olabilir. Twitter'da her ne kadar eleştirilse de, senin kendi gözlerinle görüp değerlendirmen en iyisi. Bazen Twitter'da eleştirileri abartabiliyorlar.
Her yeni diziye şans vermek lazım, belki sen çok seversin. Seninle daha sonra diziyi izleyip izlememeyi konuşabiliriz! Ayrıca, flörtünle birlikte izlemek için güzel bir seçenek olabilir. Çıkın popcorn'u patlatın ve keyfinize bakın 😄🍿
Dizileri ve filmleri seninle konuşmak gerçekten çok keyifli, KızlarSoruyor topluluğunu da en az diziler kadar seviyorum 💖
İyi seyirler!
Cevap
13Cevap
Henüz yeni reşit olmuş bir kızı 33 yaşında adam ile partner yapmışlar. İğrenç marjinal görüşlerinizi alın, çöpün en dibine atlayın.
Kız daha yeni reşit oldu sayılır bence hiç uymamışlar yazgı güzel kız ama yaş olarak daha büyük bi oyuncu tercih edebilirlerdi burak denizin partneri olarak
Az önce YouTube dan izledim diziyi, kıza çocuk gibi falan demişler ama gayet iyi oynuyordu karakteri sevdim ben.
Ahh nerede o eski diziler eline kamerayı alan dizi çekiyor sonra para yok diye en çok bunlar ağlıyor 😅
Bir Denizli'li olarak geçer not vermedim. Denizli halkını ritüel peşinde koşan saçma bir topluluk olarak lanse etmişler.
Ya şu görsel ne kader doğru? Yarın öbür gün bu adam veya bu kadın birisiyle evlendiğinde bu görüntü hoş olacak mı acaba?
Kendinden kaç yaş büyük birisiyle başrol paylaştığı için midem bulandı sarmadı izleyemedim.
O adamla bu kız uydumu şimdi yonetmen hangi kafayı yaşıyor. Hic beğenmedim uymamış lar
Burak deniz in polis olduğu belli değil? ekip de 1 kisi mı var? ilk bölümün göze çarpan eksikleri !
fragmanını gördükten sonra hiç ilgimi çekmedi izlemedim ve izlemeyi düşünmüyorum
Yaş farkı olduğu çok belli bence olmamış ayrıca izlemedim ama hercai hissiyatı verdi bana
Sırf kızın güzelliği için izledim. Konusu saçma töreydi aşiretti bunları hiç sevmedim. Yani ömrü kısa olur muhtemelen bu dizinin
bana göre olmamışlar. Ben bu dizinin ömrünü çok uzun görmüyorum ama belli olmaz, sevenleri diziyi alır götürür. Onun dışında tabi usta isimlerde var ama bakalım, dizi ne kadar sürecek.
Merhaba size bi sey soracamda bana yazma imkanıniz var mı
Intikamla baslayan bir ask hikayesi gibi. Fragmani yeni izledim
izlemedim çünkü başrol oyuncuları çöp
İzledim konusu sürükleyici ama yaş farki çok var ve bu istemsiz aklıma geliyor dizinin konusuna odaklanamiyrm😅. Abes duruyor yani yaş farkı.
19 ve 34 yaşında partnerler konusu güzel olan bir diziyi heba etmişler
Ya yok * *k pedo bir dizi bence vizyonu olan izlemez
Kız ondan çok küçük iyi olmamış bence
lzlemedim bile
kötü buldum ben
Izledim ama o rol kıza yakismadi
İzlemedim. 2 3 yıldır tv ye bakmıyorum
Iyyy izlenilmez kız obje gibi durmuş dizide
2 bölümünü izleyeceğimi zannetmiyorum
İzlemedim açıkçası.
İzlemiyorum türk dizilerini
Bu kız oyunculuğu sifir