Aslı Enver'in Eski basketbolcu olan Kerem Tunceri ile aşk yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Siz bu çifti yakıştırdınız mı? Ben bilemedim Murat Boz'dan sonra 🤨 Aynı evde kalıyorlar diyen de var koronavirüs sebebiyle telefon üzerinden görüşüyorlar diyen de.. Orası muamma ama aşk yaşadıkları gerçek olabilir :D
Aslı ile Kerem aşkı gerçek oldu! Aslı Enver ve Kerem Tunceri çiftini nasıl buldunuz?
İnsan hayatında olursa bir kere aşık olabilir, ama bu unluler kimle sevişmek istiyorsa aşk maskesi altında işlerini yürütüyor, hepsi yalan dolan, millet de gerçek zannediyor bunları, toplumu mahvetti bu aşk olayı
Beni ilgilendirmiyor, Ülke gündemine oturdu resmen saçmalığa bak. Kaldı ki bu kadın Murat boz dan önce çok bilinen ve önemsenen biri değildi. Şimdi selfie paylaşsa Ülke gündeminde. Saçmalık beni Aslı Enver'in özel hayatı hiç ilgilendirmiyor
Aslı iyi güzel kız aldı yürüdü ama yalama oldu be gerçi hangi biri doğru ki bunlarda zaten aşk meşk işleri yok zaten millette bunlara bakarak özenip aynısını uyguluyor
Bence Aslı Enver Murat Bozu çok sevdi ve bu kadar kolay vazgeçemez diye düşünüyorum. Adam kaç defa aldattı bu her defasında affetti. O ilişkinin üzerine bu ilişki mi? Bilemedim.
yakında biter.. lakin anlamıyorum kim kime ne yapıyor bu 3. şahısın ilgisini neden çekiyor yüzyıllardır anlamadım. sokakta görseniz muhtemelen aslı yı tanımazsınız ama hayatlarında hayat bulabiliyor insanlar tuhaf
Konuya dikkat çekmek için güzel bir başlık bulmuşsunuz alakasız ama zeki. Gerçi ben Gerçek Aslı Kerem hikayesinede inanmıyorum ama. Dilerim uzun ömürlü olsun. Ne demişler ''Hayır dile komşuna hayır gelsin başına''
@Mecnun3586 ne alaka keremle evlenecek mi demişim 😂 önceki ilişkisinde bir yanlıştan döndüğünü söyledim. Sonuçta sürekli ayrılıp barışıyorlardı. Keremide ilk defa duydum karakteirni bilemem