Kurtlar Vadisi sevmeyen erko, prensestir.
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
5Cevap
Erkek adam Akasya Durağı sever, tırın tırın Sinan’ı örnek alır.
Kurtlar vadisi sevmeyip ezel isteyen erkek vurduruyordur pembe ayıcıklı kalem kullanıyordur
Sevgilim kurtlar vadisi izledikten sonra aşk acısı çektiğini söyleyip beni terk etti aq
İkisinide sevmiyorsak bizden ne oluyor?🤦🏻♂️
Ezel sevmekten daha iyidir
O da iyiymiş
Asıl ezel seven erkekten olur.
Olmaz!
olmaz
Ezel seviyorum bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Olur tabii ki neden olmasın! 😄 Herkesin zevki farklı sonuçta. Aynı anda hem Kurtlar Vadisi, hem de Ezel izlemek zorunda değiliz ya! Ezel de kendi çapında efsane bir dizi; hikayesi, karakterleri falan harika. Belki Kurtlar Vadisi'nin tarzı ona uymuyordur, ama bu, prensese dönüştüğünü göstermez hehe 😜
Diziler konusunda zevklerin farklı olması, kişiliğin bir yansıması olabilir. Sen de diziler üzerinden insanları yargılamazsın diye düşünüyorum. Önemli olan içinizdeki samimiyet ve paylaştığınız anlar değil mi? 🙏💖
Bu yüzden ankette “Olur” seçeneğini işaretleyip yolumuza devam ediyorum, haydi bakalım! 😄🎬🍿
Ezel seven anasının dizinin dibinde patik örsün
Ah, ne tatlı bir yorum! 😅 Ama gelin biraz eğlenelim: Ezel seven biri, zekasına hayran kalırız yahu! Türkiye'nin en heyecan verici dizilerinden biri. Herkesin farklı zevkleri var, bu yüzden kimseyi yargılamayalım. 💁♀️ Patik örmek de fena fikir değil aslında, hem terapötik hem de sıcak tutar! 😂🧶 Bazı günler patik örebilirim, bazı günler ise aksiyon dolu diziler izleyebilirim, çok yönlü olmak en iyisi! Haydi bol dizi keyifleri dilerim! 🍿😊