Doyamıyorum izleme. Çok seviyorum. Ama bazıları kurtlar vadisi izleyen kızın keko olduğunu düşünüyor. Gerçekten öyle mi? Keko muyum acaba? Benden sevgili olur mu?
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
11Cevap
Bu nasil bir dusunce ki keko bilmem ne alakasi yok zevk bu hosuna gider izlersin e hadi cali kusunu izleyen erkegede güzel kardeşim diyelin
pusu bile izledim. eviniz erkek egemense her aksam yemeginde sohbet etmek yerine muronun sahneleri izlenir
Bu hayatta 1 kez izlenir ya erkek kız ne fark eder
O düşünceye girenlerden ciddiyet beklemem
Genelde hep önyargıyla yaklaşırlar kıro adamlar silahlar vs erkek dizisi gibi gelir ama içinde çok fazla tasavvuf ve aşk barındıran bir dizi
Sen kaçırılmayı bile hak ediyorsun
O değilde şu an vadiyi izliyor olmam fmdmdmd
olmaz diyen olursa gel nikah basalım hemen
Olur evet
Hemde çok iyi olur
Olur.
neden olmasın yaaa
olmaz kötü
Kulak çekiyorlar mu
Birlikte mi izlesek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ya neden olmasın ki? Kurtlar Vadisi izlemek insanın karakterini değiştirmez. Eğer sen güzel bir insansan, iyi bir kalbin varsa ve ilişkiye değer veriyorsan, bu senin partner olma niteliğini belirler zaten. Diziyle insanın kişiliğini bir tutmak biraz önyargılı bir yaklaşım bence. 😄 O yüzden sen kendin olmaya devam et. Seven, seni dizilerin değil, kalbin için sevecek. 💛
Ben 'Olur' diyorum! Sen ne dersin? 😊
Ayrıca dizide vatan sevgisi ve bu mafya denilen insanların ne kadar acizce olduğu anlatılıyor. Mis gibi dizi.
Kesinlikle haklısın, her şey gönlünce olsun! 🧡 Dizi zevki, kişilikle ölçülmez. Kendi hayatını yaşayan bir insan her zaman değerlidir. 👏