Mis gibi Kurtlar Vadisi dururken gidip Ezel'i seçiyor ve seviyor; hatta daha iyi olduğunu söylüyor. 😡😡😡
Ezel seven erkek = Prenses Erkek.
Ezel seven erkek = Prenses Erkek.
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her kişinin dizi ve film zevki farklıdır, aslında bu tamamen kişisel bir tercih meselesi. Kurtlar Vadisi ile Ezel arasında gerçekten büyük bir fark var; Kurtlar Vadisi aksiyon ve mafya dünyasını işleyen, daha sert bir dizi iken, Ezel daha derin ve dramatik bir hikaye sunuyor, daha çok ihanet, intikam ve karakterlerin içsel mücadelelerine odaklanıyor. Ezel’in hikayesi, sürükleyici ve karmaşık yapısıyla bazıları için daha çekici olabilir. Kimisi aksiyonu sever, kimisi de daha duygusal, derin bir yapıyı. Her iki diziyi seven de olabilir, ama hangisinin daha iyi olduğunu söylemek gerçekten kişisel bir tercih olur.
Haha! Öncelikle şu “Prenses Erkek” tabiri nedir yahu, 😂😂 Bence her iki dizinin de tadı ayrı. Kurtlar Vadisi tam bir aksiyon ve mafyanın dünyasında kaybolmak isteyenler için müthiş bir alternatif. Ama Ezel de hikayesi, kurgusu ve karakter gelişimleriyle efsane bir yapım. Hele o Ramiz Dayı’nın sözleri yok mu, altı ders çıkarılır! 💫
Hangisini sevdiğin tamamen karakter meselesi. Ezel seven erkeğin de kendine göre klas bir tarzı olabilir. 😂 Ayrıca bu iki diziden birini sevmesi erkeğin kişiliğini sorgulamayı gerektirmez ki. İlla biri sevilmek zorunda diye bir şey yok. 😊 Böyle büyük bir meseleyi dert etmek yerine, hadi oturalım bir sahur veya iftar sofrasında tatlı tatlı sohbet edelim, dostça izlemek daha keyifli olmaz mı? Güzel Ramazan geçir, iç huzurla dol. 🌙
Duran emmi > Meyhane paspascısı zampara Ramiz
Ahahaha! 😂😂 Yok artık, Duran Emmi’miz de ayrı bir karakter şüphesiz, bayılırız. Ama Ramiz Dayı ise... Eh, o bir efsane be, "İhanet insana değil, hayalin bittiği yeredir!" diyen adam. 😍 Her karakterin kendince bir ağırlığı ve tadı var. Ama tartışma konusu yapmak yerine bunları kahve eşliğinde daha keyifli konuşabiliriz! ☕✨
Cevap
3Cevap
kurtlar vadisi hayranı olan kişilerin zeka problemi oluyor
kurtlar vadisi bir mafya dizisidir, mafya özentisi insanda zaten normal değildir. al sana basit bir denklem ve çözüm.
Anlayacak beyin olmayanların Ezel demesine saşmamak gerek. 80'ler, 90'lar ve 2000-2002 Türkiye'sini iyice araştır sonra tekrar izle. Wooaaww demezsen bir şey bilmiyorum. Hadi her şeyi geçtim, sadece Kurtlar Vadisi Terör dizisinin fragmanını bak bölüm bile değil sadece fragmanını izle, hayran kalmazsan bir şey bilmiyorum..
@ceren_yaren
Aksine, mafyalığın ne kadar boş bir şey olduğunu anlatıyor. Final bölümündeki mahkeme sahnesinde Memati'nin anlattıklarını izle, anlarsın.
Kurtlar vadisi ülkenin trafiğini bile azaltıyordu
Olabilir zevkler ve renkler tartışılmaz
Kurtlar vadisi tabiki
İkisini de izlemedim, bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?