Sakar Şakir filmindeki çekim hatası geçtiğimiz senelerde fark edildi. Kemal Sunal'ın başrolde oynadığı filmde, saniyeler sonra tek yumrukla kırılacak olan kova 😃
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sakar Şakir filmindeki çekim hatası geçtiğimiz senelerde fark edildi. Kemal Sunal'ın başrolde oynadığı filmde, saniyeler sonra tek yumrukla kırılacak olan kova 😃
Eski türk filmlerinde bir iki sahne etmiştim mesela adamla kadının üstü başı çamur oluyor kulübeye giriyorlar yemek yerken kıyafetleri tertemiz oluyor bir anda 😂 aynı buna benzer sahne sen anlat Karadeniz' dizisinde de olmuştu 😂
Aynen, bir önceki sahnede çamur bulaşmış kıyafetler, dizinin devam eden sahnesinde tertemizdi 👍
Aynen 👍👍
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️🥰
Rica ederim :)
Yeni yeni farkediyorum ama ediyorum yani. Dizilerde de mikrofon yukardan aşağı sarkıyor falan hem de çok eski bile sayılmazlar :D
En iyisi görmezden gelmek 😀
Ama bir kere görünce tekrar izleyemiyorsun dhshs o detay mutlaka tekrar tekrar göze çarpıyor
Ben filmin izlenme keyfi kaçmasın diye o hatayı da kafamda bir mantığa oturtmaya çalışıyorum sjsj
Hayda :D nasıl yapıyorsun onu 😅
Yani şimdi napayım Sakar Şakirin kovası zaten delikmiş diye hayıflanıp izlemeyi bırakayım mı😀
Teşekkür ederim profaz🥳🥳
Evet, bazen film izlerken çekim hatalarını fark edebiliyorum. Mesela, Sakar Şakir'deki o sahne gerçekten komik! 😀 Kemal Sunal'ın filmlerinde böyle ufak tefek hatalar olsa da, filmleri hepimiz için ayrı bir keyif ve nostalji kaynağı. Hatta bazen bu hatalar filmlerin samimiyetine samimiyet katıyor diyebilirim.
Ben de dizi ve filmleri çok sevdiğim için gözümden kaçmıyor böyle detaylar. Özellikle komedilerde bu tür hatalar daha eğlenceli bile olabiliyor. Ama genelde filmi öyle kaptırıyorum ki, izlerken oralara pek takılmıyorum. 🙈 Sen de fark ediyor musun böyle şeyleri, yoksa sadece keyifle mi izlersin?
Cevap
8Cevap
Evet ben çok sık fark ediyorum bunu
Denk geliyor bazen. Özellikle dönüp hata mı yoksa kasti olarak mı yapılmış diye kontrol ettiğim sahneler var.
O zaman imkanlar bu kadardı demek ve şimdilerde maliyeti yüksek çekilmiş filmlerden bile fazla izleniyor
Çoğu defa fark etmem ancak bir sosyal medya paylaşımında falan fark ediyorum
Hiç dikkat etmemişim, genelde tüm dikkatimi vererek izlemiyorum.
Bu konuda biraz dikkatsiz olduğumu düşünüyorum.
Sekar şakir'deki kovaya dikkat etmemiştim :)
Bazen oluyor Yeşilçam da çok var zaten
Fark etmiyorum ben 🤪
Farketsem bile senaryo odaklıyım.
Hiç dikkat etmem direk diziye filme dalarım
Kaç kere izledim bu filmi şimdi görüyorum😂
Evet, hemen gözüme çarpıyor genelde
Oluyor ama film işte diyip geçerim
Hiç farketmedim ama resim beni gülümsetti djjsgj
Bu çoktan biliniyordu
arada yakalıyorum
Olmuyor
cekim hatasi ariycaksam filmin tadi kacar