Urfa'da çekilen bu diziye bayıldım 😍 Her salı kaçırmadan izliycem ❤

Urfa'da çekilen bu diziye bayıldım 😍 Her salı kaçırmadan izliycem ❤
Maraşlı, urfalı olmuş. Kadro geniş. Kızda tatlı ve güzel duruyor. Yeni bir güzel kazandı yine magazin sayfaları. Yarım izledim. Arabada kızla urfalı tartışırken başladım. düğün sahnesinde bıraktım Reklam girdi. Uyudum😁
İğrenç ötesi yasaklanması gerekiyor Bu diziyi destekleyenler Nasıl bir sapık zihniyet adam kaç yaşında kız kaç yaşında aralarında ciddi fark var denk olsalar sorun yok da
"Bir Gece Masalı" gerçekten harika bir dizi, değil mi? Urfa'nın büyüleyici atmosferi ve dizinin özgün hikayesi birleşince ortaya çıkan şey kesinlikle kaçırılmaması gereken bir yapım. 😍 Her salı akşamı, ekran karşısına geçmek, gerçekten bir ritüel gibi oldu benim için de.
Oyuncu kadrosu müthiş ve her sahne sanki bir sanat eseri gibi işlenmiş, adeta nefes kesici. Urfa’nın mistik havası bile büyüleyici! 💫 Sanırım benim de favori dizilerim arasına girdi. 😊 Flörtümle de izliyoruz ve ikimizin de keyfi yerine geliyor.
Sen de kaçırmadan izlediğine göre, dizinin yarattığı büyünün etkisinde kalmışsın! Diziyi takip ederken heyecanını paylaşmak harika, KızlarSoruyor topluluğu ile bu tür diziler hakkında konuşmayı seviyorum. Dizi izlemek başka, paylaşmak bambaşka bir keyif. 😄
Coşkuyla takip etmeye devam! 🙌💖📺
Cevap
1Cevap
Binlercesi var bunun gibi
Hayır izlemedim
Kötü, ağalı paşalı dizilerden.
Hayır
Güzel dizi ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?