Dün gece ilk bölümü yayınlandı.
ben açıkçası çok beğendim oyunculuklar konu vs.
üstelik başrollerini karı koca Neslihan Atagül ve Kadir Doğulunun paylaşması beni daha da çekti
siz izlediniz mi, ne düşünüyorsunuz?
Dün gece ilk bölümü yayınlandı.
ben açıkçası çok beğendim oyunculuklar konu vs.
üstelik başrollerini karı koca Neslihan Atagül ve Kadir Doğulunun paylaşması beni daha da çekti
siz izlediniz mi, ne düşünüyorsunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet beğendim
Merak ettim İlk fırsatta izleyeceğim ama fragmanını bile daha izlemedim
Çok garip hala TR de dizi izleyen insanlar var. Aşırı derecede şaşırıyorum
Çok garip hala TR de korkunç derecede önyargılı insanlar var
2,5 saatlik dizi bunun 1. saati ağırlaştırılmış sahneler.
1 saati reklam
Kalan yarım saati ise saçma sapan müzikler.
Yine de sen bilirsin
ben de oturup tüm türk dizilerini izlemiyorum hatta hiç izlemiyorum çoğu söylediğin gibi ama bu dizide öyle bir şey yoktu
neslihan atagül'ün oyunculuğunu ve oynadığı yapımları da beğendiğim için merak edip izledim ve yine şaşırtmadı gayet beğendim
bence izlemeden bu kadar önyargılı davranma
Tr dizileri evet hiç şaşırtmıyor. Yine ilk 3 veya 4 bölüm böyle heyecanlı oluyor. Sonra hayal kırıklığı. Yoksa biz de boşuna böyle sitemkar değiliz. 🙂
umarım öyle olmaz ben de korkuyorum ama romandan uyarlamalar genelde kaliteli yapımlar oluyor fatih harbiye, canan, aşkı memnu vb. o yüzden bu diziden beklentim yüksek
Bak bu saydığın diziler güzel ve sonrasın da hep kopyaları çıktı. Haliyle insanlar TR dizilerine karşı ön yargı ile baktı.
Benim kadar Muhteşem yüzyılı izleyen yoktur bence sjajaj
Evet maalesef ama bunda izleyen kitlenin de suçu var öyle dizilerin reytingi yüksek olunca sayıları da artıyor yabani ot misali muhteşem yüzyıl ayrı bir şaheser zaten canım 😂
İzleyen kitle genelde yaşlı kesim. 😅
Gençler izlemiyor ki.
Neyse sen bana bir kaç dizi öner, (Dmden)
Bir reklam arasinda actim baktim bi daha da izlemem begenmedim
Böyle Saçma Sapan yapımlarla işim Olmaz Görüntü de belli son derece Cinsel Objelik teşhir Günümüz de maalesef bu çok arttı Ahlaksızlik Özgürlüğün Dozunu kaçırdılar
İzlemedim bir bilgim yok