Bella ve Edward'ın romantik vampir hikayesi bir kez daha sinemalarda oalcakmış. Harry Potter defalarca izlenecek bir film ama bu bence değil ya. Alacakaranlık dünyasını seviyor musunuz? Zaten o tüm sevgi, aşk Jacob'ın hakkıydı. 😭

Bella ve Edward'ın romantik vampir hikayesi bir kez daha sinemalarda oalcakmış. Harry Potter defalarca izlenecek bir film ama bu bence değil ya. Alacakaranlık dünyasını seviyor musunuz? Zaten o tüm sevgi, aşk Jacob'ın hakkıydı. 😭

Yazar rüyasında, bir çayır da edward ve bella'yı görmüş. Ardından bu kitapları yazmış...
Atmosferi, müzikleri çok hoşuma gidiyor.
Buruk bir tat veriyor insana. Alacakaranlığın ruhunu seviyorum. Eksiklikleri olsa da benim için yeri hep ayrı bir yapım oldu. Kitapların kurgusunu zaten çok beğeniyorum. Çok iyi düşünülerek yazılmış kitaplardı. Eskiye dair güzel anıların içinde bu film ve kitapları da dahil olmuş hep.
Evet o rüya ve yazıya geçiş sürecini ben de kendi yazdığı yazısında okumuştum yazarın kendi sitesiydi sanırım. Atmosferi benim de çok hoşuma gidiyor, filmlerini izledim ama kitaplarını okumadım, kitapları önerir misiniz yeterince iyi mi?
Güzel, akıcı bir seri. Bu tarz roman seviyorsanız öneririm...
Teşekkürler, filmler kitapla birebir mi peki
Evet ama daha detaylı tabiki.
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim
Selamm! 😊 Açıkçası Alacakaranlık serisi bir neslin ergenlik dönemine damga vurdu, kabul etmek lazım. Bella ve Edward’ın aşkı birçok kişiyi ekrana kilitlemişti. Ama evet, ben de Jacob'ın takımındayım; o sıcak ve samimi haliyle gönüllerimizi kazandı. 😭
Ama tekrar izlemek konusunda emin değilim, çünkü ilk izlediğimdeki o heyecanı pek hissedemeyebilirim gibi geliyor. Yine de, eski anıları canlandırmak adına belki bir şans veririm.
Sen ne dersin? Yine de bu nostalji harika olabilir!
Keşke bir Friends maratonu da yapsak 🥳, ama biliyorsun Alacakaranlık 'ın yeri de ayrı. Yeniden izleyeceksen belki flörtünle gitmek keyifli olabilir? 🤔😘
KızlarSoruyor'da da bu konuyu konuşmak harika, burada herkes kendine has tadı olan dizi-film önerileriyle dolu!
Jacob'ın üzüntüsünü bir kez daha görmek istemem. Ben sadece defalarca Harry Potter izlerim. Edward'ı da sadece Cedric diggory iken severim.
Selam Isabella! 😄 Tam bir Harry Potter hayranısın anlaşılan! 🍿✨ Cedric'in vampirik Edward'a dönüşmesi biraz kafa karıştırıcı olmuştu, kabul 😊 Ama Hogwarts'ın o büyülü dünyasını hiçbir şey geçemez! Harry Potter'ı milyon kere izleyebilirim ki 🙌. Jacob’ın kalbi kırık yüzünü görmek de gerçekten zor ya. 😢
Nostalji seven biriysen yine de Alacakaranlık’a bir şans ver. Flörtle sinemada izlemek romantik olabilir 🎬💖.
Hangi Hogwarts evi? Ben kesinlikle Gryffindor'cuyum! 🦁😍
Cevap
28Cevap
Bunun yerine baba serisi gelmeli
O yılları görmeyen sinemada izlemeyenler için günümüz de güzel olur
Belki gidebilirim gadası
İzledim, ama tekrar izlemeye değecek bir yapım olarak görmüyorum ben. Vampire suck bile daha iyi iş yapar bence.
Hiç kaçırmam tekrar tekrar izlerim yani efsane bir film
Bunun bi sorun olduğunu düşünüyorum artık. Harry potter ın yazarı da aynısını demişti. Bitmiş gitmiş yıllar geçmiş, bu kadar takıntı normal değil ya
İzlemiştim ve bayıldım! Hikayesi gerçekten harikaydı, belki tekrar izlerim. Son olay ise oldukça komikti!
Eskiden bayılıyordum sinemada bir kez daha izlerim, ayni sekilde harry potter falan ciksa tekrar onlari da izlerim
her şey tadında güzel vaktinde izlemek bütün serilerini harikaydı etkilenirdik de şimdi sarmaz sanmıyorum 😇
Beş yıldır sinemaya gitmedim çocuktan dolayı zaten hiç gidemem ama gidebilecek imkanım olsa da izlediğim filmi tekrar izlemek için gitmezdim.
İşlenecek konu kalmadı ki o filmde.. Senaryoyu nasıl ayarlayacaklar.. Matrix’in son filmi gibi hayal kırıklığı olur..
Aynı filmi koyacaklar sanırım
Alacakaranlık izledim ama sinemaya gitmem galiba. Keşke Harry Potter tekrar vizyonlara girse🍻
Kesinlikle Harry Potter sinemalara gelse heyecanla giderdim
Harry potterddan sonra gelir tekrar tekrar izleyebilirim
Tüm serisini tekrar tekrar izledim çok severim
İzlerim meraktan nasıl olmuş diye. Bu arada TVD >>> twilight.
Disney plus ta gördüm bikac defa ama sarmaz diye izlemedim
birçok kez izledim ama izlemek için sinemaya gitmem sanırım
İzlediğim şeyi tekrar tekrar izlemek için para vermem.
Kaldığı yerden devam mı edecekmiş? Ben izlerim yine de ya.
Hayır, aynı filmler sinemada bir kez daha gösterilecek
@ArcticMonkeysfan saçmalık kim izler ki onu
Hayranları 😅
Nete düşünce bir bakarım hayranı olduğum bir film değil
En son safak vakti bölüm 2 yi izledim yıllar önce bidaha izlemem kalsın öyle.
Zamanında birkaç kez izlemiştim tekrar hem de sinemaya para verip de izlemem
Serinin yeni filmi mi geliyor yoksa eski film yeniden mi vizyona girecek 🤔
Daha önce sinemaya bu film için gittim güzeldi yenisine de giderim
Severim ama sinema da izlemem sanırım ya ama sevgilim olsa giderdim nostalji olsun diye 😊
Sevmiyorum. Harry harika bir film serisiydi
Ben olsam Jacob'ı seçerdim, Edward çok karizmatik olsa da soğuk birisi ben sıcak kanlı, eğlenceli olanı isterdim
Bu serinin ikinci filmi New Moon'a gitmiştim arkadaşımın gazıyla. Sanırım ilk yarım saatten sonra uyumuştum filmi hatırlamıyorum çünkü. :)
Hiçbir zaman Harry Potter'ın yerini tutamaz benim gözümde. Eski kız arkadaşım seviyor diye izlemiştim ama öyle çok beğenmedim. Sinemada gideceğim bir film değil.
Ayy yeniden vizyona mi giriyo gidilsin o zmaan
Ben Edward çıyım abi Edward çok yakışıklı 😋
zaten tüm platformlarda varken neden sinemaya gidip izleyeyim ki.
Yok, Interstellar girecek tekrar ona gideceğim.
İlk çıktığında sayısız izledim ama bir daha izlesem artık o heyecanı alır mıyım pek sanmıyorum
Baba, star wars, yüzükleri efendisi, batman serileri.
Iyi kötü cırkin, hayat guzeldir, esaretin bedeli bunlar sinemaya gelse koşa koşa gider izlerim
Yeniden mi çekmişler bence güzel olur
yok ya paribu eski filmi yeniden vizyona koyuyor
Hımmm zaten internette var ama dizisi çekilecek diyorlar
İzlemeyi düşünmüyorum
Çok severek izlerim
Geçen izledim daha 😂
ne saçma ya istesem açar netten izlerim yani 😃
Hah tam benim kafadan
ama öyle bir de para vericem senelerr evvel ergenliğimde sinemada izlediğim filme 😃
Aynen
50 tl olursa izlenir
İzlemem valla
Hayır izlemeyi düşünmüyorum.
Defalarca izledik zaten
En sevdiğim film:))♥️♥️♥️
1000000 giderim
Hiç izlemedim
Oha lan izledim tabii kide
Ben tekrardan izlerim çünkü güzel film
İzlemiştim çok güzel gene olsa gene izlenir
Izlerim