Böyle bir şey mümkün bu arada Avatar sırf bu sayede rekor kırdı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Joker tabi ki de
Hiçbiri için gitmem muhtemelen sinemaya gitmeyi sevmiyorum
Kabir azabı diye bir korlu filmi var bugğn girse vizyona tekrar giderim
Siccin serisi, Dabbe serisi, üç harfliler marid, şeytani racim, mihrez çin padişahı, musallt vb birçok film izledim hiçbiri korkutmuyor. Kabir azabını öneriyor musun korkunç mu?
@uzak21durun izlemiyosun maalesef hiç biyerde yok
Hadi ya sitelerden paralı alabiliyor muyuz peki?
@uzak21durun hayır yok çok araştırdım
Allah Allah bu film niye çekildi o zaman hiçbir şekilde izlenmeyecekse, iyice merak ettim şimdi
@uzak21durun siccin serisi kadar güzeldi ama tekrar izlmek istediğimde bulamadım
Herhangi bir platformda olmaması çok kötü, madem paralı sitelerde yok en azindan hiç olmasa kaçak yayinlayan sitelerde yayınlasalardı, ordan izlerdik en azından.
@uzak21durun ya da siccin serisi geri gelsin siccin iki favorim
Zaten paranormal olaylarla alakalı çekilen filmler arasında siccin serisi şu ana kadar çekilmiş en iyisi, haklısın en kötüsü de bence siccin 3 pek beğenmedim.
@uzak21durun onu bende begenmedim
Saçma olmuş diğer serilere göre, 2 serisinde ki kadın çok iyi rol yapıyordu ve konusu daha ilgi çekiciydi. Bu arada kabir azabı filminin fragmanını izledim çok iyiymiş ve bol kanlıymış, taktım şimdi buna nasıl hiçbir sitede yok anlam veremiyorum
@uzak21durun ben bulamadım bulursan link at mutlaka
bu durumdan dolayı film bulunamıyor. Türkiye'de sansür ve yapımcıların dağıtım konusundaki sorunları nedeniyle internet ortamında kolayca bulunamamaktadır. Film, İslam dininin inancına dayalı bir korku filmi olması nedeniyle bazı çevreler tarafından tepkiyle karşılanmış ve sansürlenmiştir. Ek olarak, birçok video paylaşım sitesi ve platformda yayından kaldırılmıştır. Ancak, bazı sitelerde izlenebileceği bildirilmektedir. Ancak, herhangi bir yasal olmayan yolla filmi izlemek, ciddi sonuçlar doğurabilir.
Araştırmaya devam edicem bulursam mutlaka linkini paylaşıcam seninle.
@uzak21durun ✌️
✌️
Eskiden çok giderdim bu fiyatlarla sinemaya gitmem zor artık. Yoksa harry Potter serisine komple giderdim tekrar
Yüzüklern efendisi serisi
Çok var hangi birini sayıyım ki?
Not Seni Seviyorum, Çok Güzel Bir Filimdi
bergen
Siccin
Taşıyıcı